FunBox > Lajk

KINESKINJA u Mirijevu traži stan za nju i ćerkicu, a OGLAS je posebno zanimljiv, jer ga je pisala - na ĆIRILICI

Ona kaže da bi brinula o njemu kao da je njen dom

Izvor: K1info/telegraf.rs

08/10/2023 > 08:55

podeli vest:

KINESKINJA u Mirijevu traži stan za nju i ćerkicu, a OGLAS je posebno zanimljiv, jer ga je pisala - na ĆIRILICI
Foto: printscreen Instagram/serbialive_beograd


U Beogradu svakodnevno možete da vidite različite zalepljene letke, poruke i oglase. Uglavnom se one nalaze na autobuskim stajalištima, banderama, oglasnim tablama i raznim drugim mestima, i to su oglasi za stan, pozivi za različite događaje, a stanovnicima Mirijeva jedan je posebno privukao pažnju.

Naime, Kineskinja po imenu Eilen ostavila je navodno oglas u Mirijevu u kom navodi da joj se ovaj deo Beograda veoma svideo i da želi da pronađe stan u kom bi živela sa svojom ćerkicom. Fotografija je objavljena na IG stranici Serbia Live Beograd.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je poruka koju je ostavila ispisana na ćirilici.

Foto: printscreen Instagram/serbialive_beograd

 

- Zdravo, ja sam Eilen, majka iz Kine. Došla sam u Beograd sa ćerkom, slatkom devojčicom. Moju ćerku i mene su duboko privukli prelepo Mirijevo i ljubazni ljudi. Zaista bismo želeli da živimo ovde i zato smo tražili da iznajmimo mali stan koji nam odgovara. Imamo dobre osobine, volimo da se družimo, budemo ljubazni prema drugima, imamo dobre navike, volimo čistoću i brinućemo o vašem stanu kao da je naš dom. Specifični zahtevi su da stan bude male veličine, da ima dobro osvetljenje, da ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, a po mogućnosti da bude kompletno namešten i spreman odmah za useljenje. Pošto dete ovde ide u školu, treba da podnesemo zahtev za boravak u Srbiji - napisala je ona na ovom oglasu.

Za sada nije poznato da li je Kineskinja uspela da nađe stan, ali ne sumnjamo u dobroćudnost Beograđana. 

Ostavite komentar