Sport > Time Out

Ko je čovek koji je FLAŠOM pogodio ĐOKOVIĆA? Kontroverzni fudbaler poznat po INCIDENTU sa zastavom DUGINIH BOJA (FOTO)

Đoković je nakon meča davao autogram kada ga je pogodila flašica u glavu

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

11/05/2024 > 16:28

podeli vest:

Ko je čovek koji je FLAŠOM pogodio ĐOKOVIĆA? Kontroverzni fudbaler poznat po INCIDENTU sa zastavom DUGINIH BOJA (FOTO)
Foto: X Printscreen/DarioPuppo/Instagram printscreen/marioferrifalco/Tanjug/AP


Veliki incident dogodio se nakon pobede Novaka Đokovića u meču drugog kola Mastersa u Rimu, kada je jednom od navijača sa tribina skliznula flašica iz ranca i pala direktno na glavu srpskog asa.

Čovek kome je ispala flašica, kako sam tvrdi, Mario Feri Falko se oglasio na društvenoj mreži Instagram i izvinio se istakavši da je bio pod uticajem alkohola, kao i da je u pitanju nesrećna okolnost, pošto je samo želeo da se slika sa srpskim asom.

- Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - rekao je, potom i dodao:

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno - rekao je na svom Instagram profilu.

Foto: X Printscreen/DarioPuppo/Instagram printscreen/marioferrifalco/Tanjug/AP

 
Ko je Mario Feri Falko?

Mario Feri Falko je inače 37-godišnji fudbaler, koji trenutno nema angažman, a tokom karijere je nastupao u brojnim klubovima širom sveta. Karijeru je započeo u italijanskom Kastel Sangru, a put ga je kasnije vodio i po ostalim niželigašima na "čizmi", Venafra i Audaks Herahona. Nastupao je čak i u Jordanu za Al Fajsali, na Sejšelima za Kot Dor, kao i u Indiji i San Marinu, za Junajted i višestrukog prvaka Tre Fjori.

Trenutno nastupa u GOA7 ligi, prvom prvenstvu koje spaja svet sporta i interneta, kako se navodi na zvaničnom sajtu ovog turnira. Utakmice se strimuju na Jutjubu i Tviču, a uključuju brojne ličnosti i ljude koji su zahvlajujući mrežama postali poznati.

Nije se ipak proslavio po svojoj fudbalskoj karijeri već u ulozi influensera, pa na društvenim mrežama jako često obljavuje kladioničarske tipove.

Utrčao na teren sa zastavom duginih boja

U žižu javnosti dospeo je 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja na teren utrčao sa zastavom u duginim bojama koja označava gej pokret, u majici na kojoj piše "Save Ukraine" kao i majicu podrške iranskim ženama.

On je i ranije uletao na teren tokom utakmica i prenosio poruke, a na Mundijalu je to uradio poslednji put, kako sam tvrdi.

Ostavite komentar