Sport > Time Out

Pogledajte neverovatan snimak! Posle incidenta NOLE nastavio da deli autograme, ali ovog puta sa KACIGOM (VIDEO)

Srpski teniser je svoje učešće na mastersu u Rimu započeo veoma turbulentno

Izvor: K1info/Sportal.rs

Autor: Anica Ninković

11/05/2024 > 13:40

podeli vest:

Pogledajte neverovatan snimak! Posle incidenta NOLE nastavio da deli autograme, ali ovog puta sa KACIGOM (VIDEO)
Foto: AP Photo/Louise Delmotte


Najbolji teniser sveta Novak Đoković zadobio je udarac flašicom u glavu u petak posle meča sa Korentanom Muteom, a u subotu je na trening izašao sa kacigom.

Naime, on je svoje učešće na mastersu u Rimu započeo veoma turbulentno. Posle prvog kola, u kom je bio slobodan, Nole je u drugom savladao Korentana Mutea, ali taj trijumf je ostao u drugom planu zbog incidenta koji se dogodio po završetku meča, kada je pogođen flašicom u glavu.

Srpski as je tada momentalno šrebačen u medicinsku sobu kompleksa "Foro Italiko" i posle brze intervencije lekara je pušten u hotel. Da je sa Noletom sve u redu, postalo je jasno sada, pošto je samo dan nakon incidenta izašao na terene u "Večnom gradu", kako bi odradio trening.

Međutim, Novak na trening nije izašao u običnoj teniskoj opremi, na kakvu je čitav svet navikao, već je na glavi za svaki slučaj nosio kacigu.

Dan posle incidenta iz Rima stižu informacije da je u ceo slučaj umešana i policija, koja pokušava da nađe krivca za Novakovu povredu glave, a skandal je bez dlake na jeziku prokomentarisao i Boris Beker, bivši trener najvećeg tenisera u istoriji.

Podsetimo, Đokovića u nedelju čeka duel šesnaestine finala u Rimu, protiv Čileanca Alehandra Tabila, koji je u drugom kolu bio bolji od Janika Hanfmana iz Nemačke.

 

Ostavite komentar