Vesti > Svet

DA LI STE SPREMNI ZA NOVU DRUŠTVENU MREŽU? Početkom juna stiže "Nospace"! OTKRIVAMO DETALJE: "Korisnici mogu da budu..."

Nova društvena mreža koja cilja na mlađu populaciju, "Nospace", počinje sa radom u junu ove godine.

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

11/05/2024 > 20:49

podeli vest:

DA LI STE SPREMNI ZA NOVU DRUŠTVENU MREŽU? Početkom juna stiže "Nospace"! OTKRIVAMO DETALJE: "Korisnici mogu da budu..."
Foto: Freepik.com


Sebe nazivaju "najdruštvenijom društvenom mrežom", jer kažu da im je prioritet interakcija između korisnika, pre nego objavljivanje viralnog sadržaja. "Nospace" je napravila Tifani Žong, koja je i sama pripadnica "generacije Z", a kako su iz kompanije rekli, već je 500.000 ljudi na listi čekanja pa se čini kao da će imati dobar start.

Umesto da se stresiraju o detaljno uređenim objavama, aplikacija ohrabruje korisnike da dele svoje misli onako kako im naviru, bilo da je u pitanju nešto što trenutno jedu, igra koju igraju, knjiga koju čitaju ili nešto drugo.

Prvenstveno je aplikacija bazirana na tekstualnim objavama, a postoji i mogućnost da se korisnici prebace na opciju da vide objave samo svojih prijatelja. Svaki profil može da se izmeni - mogu da se biraju boja, pozadina i font naloga, kao i da se postave status veze i interesovanja.

-Korisnici mogu da budu čudni ili autentični koliko im je volja-, rekla je Žong za "Business insider".

Cilj nove društvene mreže je, reklo bi se, da pokaže mladim korisnicima kako je izgledalo u vreme kada su "MySpace" i Fejsbuk bili najpopularniji (i manje-više jedini) alati za sklapanje veza i poznanstava putem interneta.

-Sećate se kako je internet bio zabavan pre oglasa i algoritama? Mi se sećamo, i hoćemo to da vratimo-, stoji u opisu aplikacije na "App Store".

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar