Vesti > Region

Intervju sa DODIKOM ZAPALIO MEDIJE! Čas IMA, čas NEMA otcepljenja od BiH? HAOS U STUDIJU: "Sina ću dati na FRONT"(VIDEO)

Milorad Dodik i voditelj Hadžifejzović u turbulentnom duelu o temama za koje gledaoci nisu dobili najjasnije odgovore

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

30/04/2024 > 12:06

podeli vest:

Intervju sa DODIKOM ZAPALIO MEDIJE! Čas IMA, čas NEMA otcepljenja od BiH? HAOS U STUDIJU: "Sina ću dati na FRONT"(VIDEO)
Foto: youtube printscreen/FACEHDTV


Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik gostovao je na Centralnom dnevniku "Face televizije" i sa Senadom Hadžifejzovićem razgovarao o različitim temama.  

Razgovor se odvijao turbulentno, a voditelj je bio istrajan da tako i ostane - sa druge strane, Dodikove izjave zainteresovale su ceo region, pa tako je ovaj intervju brzo postao viralan i na društvenim mrežama.

Nema otcepljenja - ima otcepljenja?

- Nema secesije, nema otcepljenja Republike Srpske od BiH - rekao je Dodik i nastavio da je "podvala" da on hoće da izdvoji Republiku Srpsku iz BiH. 

Dodik je rekao da je spreman da "plati Bošnjacima dve milijarde maraka i da se mirno raziđemo, jer ne možemo da živimo zajedno". Dodao je da će taj novac biti "obeštećenje Bošnjacima", te da će, kako je kazao, Potočari biti "prepušteni Federaciji" kao eksteritoriji.

Na pitanje odakle mu novac, odgovorio je "šta vas briga". U istoj emisiji rekao je da će, ipak, biti razdvajanja od Federacije BiH, ali da linija razgraničenja neće biti granica. 

Dodikov sin na prvoj liniji fronta zajedno sa njim?

Senad Hadžifejzović rekao je gostu da bi razilaženje značilo rat, pa nakon toga postavio je Dodiku pitanje da li bi sina Igora poslao u rat, a Dodik je odgovorio:

- Ako treba braniti Republiku Srpsku biće sa mnom na prvoj liniji. Ako budem komandant biću negde drugo. On ne mrzi Sarajevo, ali voli Republiku Srpsku. Ako se razgraničimo niko vam neće sprečiti biznise tamo. Moguće je da iritiram mnoge ljude, ali je nemoguće da ostanemo - poručio je Dodik.  

 

Ostavite komentar