Vesti > Beograd

Muče vas KOMARCI? Rešenje je JEDNOSTAVNO, pozovite 11-0-11 i ubrzo stižu - MOSQUITOBUSTERS

JKP Gradska čistoća apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad

Izvor: K1info/Tanjug

23/07/2023 > 08:10

podeli vest:

Muče vas KOMARCI? Rešenje je JEDNOSTAVNO, pozovite 11-0-11 i ubrzo stižu - MOSQUITOBUSTERS
Foto: JKP Gradska čistoća


Male dosadne krvopije koje nam uništavaju leto nikako da posustanu. Kao i prethodnih dana, ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP Gradska čistoća su na teritoriji Beograda, uređajima sa zemlje, nastavili akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca.

Međutim, šta raditi ukoliko primetite da komaraca ima u velikom broju i ništa ne pomaže protiv njih? Rešenje je jednostavno, a potrebno je samo da okrenete jedan broj.

Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste servisni centar Grada Beograda pozivom na broj 11-0-11 svakog radnog dana od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova.

Preparati koje ekipe JKP Gradska čistoća koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah, navedeno je u saopštenju.

JKP Gradska čistoća apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Ostavite komentar