Sport > Tenis

ĐOKOVIĆ TRENIRA U BEOGRADU, ali ne za Rolan Garos! Evo GDE će IGRATI sledeći TURNIR!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pripreme za nastavak sezone na šljaci obavlja u Beogradu

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

17/05/2024 > 16:29

podeli vest:

ĐOKOVIĆ TRENIRA U BEOGRADU, ali ne za Rolan Garos! Evo GDE će IGRATI sledeći TURNIR!
Foto: AP Photo/Daniel Cole


Đoković je doživeo veliki neuspeh i šokantan poraz u trećem kolu mastersa u Rimu, a pred njim je sada izazov zvani - Rolan Garos, grend slem koji će morati da sačeka svoj red, jer će se Nole pre Francuske neočekivano zaputiti u jednu drugu Evropsku državu.

Nakon što je pogođen flašicom u glavu i poražen od Alehandra Tabila, Novak se vratio u prestonicu Srbije gde je obavio dodatne preglede i analize kako bi se uverio da je sa glavom sve u redu. Odmah se bacio na trening, a evo na kojoj lokaciji smo ga "uhvatili".

Ovog petka, kao i prethodnih dana, Đoković je izašao na šljakasti teren na Košutnjaku, gde mu očigledno prijaju uslovi i atmosfera za rad.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Ono što jeste novo i aktuelno oko srpskog tenisera, jeste činjenica da će, iako to praktično niko nije očekivao, igrati i pre grend slema u Parizu.

Novak je nezadovoljan igrom u ovom delu sezone, a osim što će pokušati da poboljša rekord na grend slemovima, na Rolan Garosu će braniti prvo mesto na ATP listi.

Zbog toga je odlučio da se pojavi na još jednom turniru, a nakon najava da bi mogao da dobije specijalnu pozivnicu za turnir u Ženevi iz kategorije 250, to se i obistinilo. Švajcarski mediji su pozvrdili informaciju da će najbolji na svetu prvi put u karijeri igrati u ovom gradu.

Turnir u Ženevi igra se od 18. do 25. maja, dok će glavni žreb Rolan Garosa početi dan kasnije.

Ostavite komentar