Sport > Košarka

SVETISLAV PEŠIĆ O VELIKOM USPEHU Nikole Jokića: "Njegovo priznanje MOTIVISAĆE DECU u Srbiji i Evropi"

Kada neko osvoji MVP nagradu treći put to je onda jasna potvrda da je igrač trenutno najbolji od najboljih, rekao je Pešić

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

09/05/2024 > 13:38

podeli vest:

SVETISLAV PEŠIĆ O VELIKOM USPEHU Nikole Jokića: "Njegovo priznanje MOTIVISAĆE DECU u Srbiji i Evropi"
Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey/starsport


Vest da je Nikola Jokić po treći put postao najkorisniji igrač ligaškog dela NBA lige i tako još jednom opravdao epitet najboljeg igrača najjače košarkaške lige na svetu, oduševio je Srbiju.

Čestitke za sjajnog Jokića se nižu, a sada se oglasio i selektor Srbije Svetislav Pešić koji čestitao je Jokiću posredstvom KSS-a.

- Na prvom mestu, čestitke za Nikolu na osvojenoj nagradi i svemu što on pokazuje, ne samo ove godine, nego i tokom prethodnih sezona. Kada neko osvoji MVP nagradu treći put to je onda jasna potvrda da je igrač trenutno najbolji od najboljih. Ove sezone, za razliku od prethodnih, Nikola je imao veliku konkurenciju u igračima koji igraju na spoljnim pozicijama. I u toj konkurenciji, on je osvojio priznanje - prenosi zvanični sajt KSS Pešićeve reči.

- Siguran sam da ovo njegovo priznanje motiviše decu u Srbiji i širom Evrope i sveta da se bave košarkom - dodao je selektor Srbije, a mi se nadamo da će Nikola Jokić biti deo tima na Olimpijskim igrama.

Ostavite komentar