Showtime > Prvi Red

Milica Pavlović za "Prvi red" o KRAĐI pesme i TAJNOM PROJEKTU sa Karleušom (VIDEO)

Pevačica je govorila i o ljubavnom životu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

14/05/2024 > 19:33

podeli vest:

Milica Pavlović za "Prvi red" o KRAĐI pesme i TAJNOM PROJEKTU sa Karleušom (VIDEO)
Foto: ATA Images


Pevačica Milica Pavlović objavila je EP pod nazivom "Milijarda" na kojem se nalazi pet pesama, a kojim je publici zahvalila za podršku i neverovatnih milijardu pregleda na platformi "Jutjub".

Ovim povodoom organizovala je druženje sa predstavnicima medija, a specijalno za "Prvi red" govorila o svim aktuelnostima.

Foto: Skrinsot/Prvi red

 

Pitali smo je za najnoviju aferu. Grkinja Ivi Adamu je, navodno, ukrala deo Miličine pesme "Tačno Tako" koju potpisuje čuveni grčki kompozitor Fivos Tasapoulos, koji je, kako se piše, rešio da podnese višemilionsku tužbu.

- Dešava se i to, dešava se da neko uzme deo melodije, da se potpiše kao autor iste, a nije. To je melodija koju je Fivos napisao za mene. Ja sam mislila možda je Fivos samo doradio za koleginicu iz Grčke. Ja uđem i vidim da uopšte Fivos nije potpisan, nego neki drugi kompozitor. Nije prošlo par sati, čula sam se sa Fivosom, sad on to reševa u Grčkoj kako smatra da treba. Ne mogu sad da detaljišem, neka proše neko vreme, ispričaću ja vama sve kao i do sada - rekla je Milica za "Prvi red", a kad smo joj rekli da smo načuli da snima spot za pesmu "Mašala" sa koleginicom Jelenom Karleušom rekla je tajnovito:

Foto: Skrinsot/Prvi red

 

- Ne znam, pitajte je.

Milica je dodala i da ne zna da li joj je Jelena čestitala na novim pesmama, jer nije još uvek pogledala sve poruke.

Ceo intervju sa Milicom za "Prvi red" pogledajte u video-snimku u okviru teksta.

Ostavite komentar