Showtime > Prvi Red

Luk Blek odgovorio Breskvici na prozivku: Začudila me je, nije se DOBRO izrazila (VIDEO)

Dok je Luk odgovorio Breskvici, Teja Dora otkrila koje kolege su je podržale

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

01/03/2024 > 16:31

podeli vest:

Luk Blek odgovorio Breskvici na prozivku: Začudila me je, nije se DOBRO izrazila (VIDEO)
Foto: ATA Images


Drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju" održano je sinoć, a ekipa "Prvog reda" pratila je i drugo veče festivala iza kulisa, odakle vam donosimo najzanimljivije detalje.

Konstrakta je igrala sa svojim timom dok je Zejna nastupala i tako joj je pružila podršku, a pevačica joj je uzvratila velikim komplimentima.

Foto: ATA Images

 

- Ona je carica. Ja nju mnogo volim. Kad smo počeli probe ona je meni slala snimak: "Zejna je najbolja". Ona je divna i majka svima nama - poručila je Zejna pred okupljenim novinarima.

Foto: ATA Images

 

Luk Blek je za samo za našu kameru odgovorio Breskvici na prozivku da njegova i Konstratina pesma za "Evroviziju" nije bila "prava srpska".

- Nije me pogodio njen komentar. Začudio sam se zato što je ona mene već podržala prošle godine. Nije me pogodio, jer imamo dva različita shvatanja šta to znači biti Srbin. Ja sam tu temu obrađivao još 2016. godine gde sam kombinovao narodnu nošnju sa modernim materijalom i hteo sam da prikažem da nije u Srbiji sve što ima zurle, monasi, itd... To je isto lepo, jedna deo Srbije. Mislim i da se ona pogrešno izrazila - rekao je Luka za "Prvi red".

Foto: ATA Images

 

Teja Dora je jedan od glavnih favorita za odlazak u Malme. Nakon nastupa priznala je da joj je drago što je dobila podršku Anastasije Ražnatović.

- Naravno, nas dve smo koleginice. Takođe sam radila dve pesme za nju. Obožavam Anastasiju, obožavam Cecu, hvala joj puno - rekla je Teodora.

Sa kim smo još razgovarali pogledajte u specijalnom izveštaju sa lica mesta emitovanom u današnjem izdanju emisije "Prvi red".

 

Ostavite komentar