Showtime > Celebrity

ZAUVEK MEĐU NAMA! Koncert posvećen Usniji i Tozovcu: Udovica pevača prvi put u javnosti posle sahrane! (FOTO)

Koncert "Zvezde među zvezdama" u znak sećanja na Usniju Redžepovu i Predraga Živkovića Tozovca održan je u KC Vlada Divljan

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

22/05/2024 > 12:31

podeli vest:

ZAUVEK MEĐU NAMA! Koncert posvećen Usniji i Tozovcu: Udovica pevača prvi put u javnosti posle sahrane! (FOTO)
Foto: SEMUS


Među mnogobrojnim gostima našla se i supruga pokojnog pevača, Emilija Mima Živković, kojoj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon njegove smrti. Nakon što je zauzela svoje mesto u koncertnoj dvorani, predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović koji je i organizator ovog događaja, prišao je i pozdravio Emiliju. Ona je otkrila kakve uspomene budi i šta za nju predstavlja događaj.

- Pre svega mi znači to što se mog Dragana sećaju, što mladi ljudi pevaju njegove pesme i to što je sve što seća na Tozovca lepo i dobro. Ovo je bila njegova želja, on je imao običaj da govori za sve što je stvorio: "Pevaće to neki mladi, novi klinci" - otkrila je ona.

Na koncertu su nastupili Snežana Đurišić, Radiša Urošević, Renato Henc, Vesna Dimić , Ivana Tasić i Danilo Živković, i oživeli sećanje na muzičke velikane, a izvođače je pratio Saborski orkestar pod upravom Zorana Vlajića. 


Koncerte „Zvezde među zvezdama“ organizuju SEMUS, Centar za kulturu „Vlada Divljan“, „Sokoj“ i „Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora“. Već na jesen oni pripremaju koncerte posvećene Merimi Njegomir i Predragu Cunetu Gojkoviću – u oktobru, kao i Vasiliji Radojčić i Šabanu Šauliću – u novembru.

Ostavite komentar