Showtime > Celebrity

Nikola Rokvić se EMOTIVNIM REČIMA obratio Jeleni i Novaku Đokoviću, a razlog je za VELIKU POHVALU! "Bog vas blagoslovio"

Nikola Rokvić nastavlja da prikuplja sredstva za dečiju onkologiju

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

16/05/2024 > 15:32

podeli vest:

Nikola Rokvić se EMOTIVNIM REČIMA obratio Jeleni i Novaku Đokoviću, a razlog je za VELIKU POHVALU! "Bog vas blagoslovio"
Foto: Instagram/nikolarokvic/Tanjug/AP


Nikola Rokvić krenuo je pre čak 25 dana peške iz Beograda do Egine kako bi prikupio novac za dečiju onkologiju.

Rokvić je saopštio da je novac sakupljen, ali je odlučio da nastavi sa hodočašćem kako bi prikupljao sredstva za odeljenje dečije onkologije u Nišu. Sada se obratio Jeleni Đoković i Novaku kako bi se zahvalio na donaciji koju su uplatili.

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - rekao je Nikola.

Foto: Instagram/nikolarokvic

 

Podsetimo, mnoge poznate ličnosti donirale su novac kako bi pomogle Rokviću da sakupi za one kojima su sredstva najpotrebnija. Pored Jelene i Novaka Đokovića novac su donirali i Filip i Aleksandra Prijović.

Ostavite komentar