Showtime > Celebrity

Milica Pavlović POKRADENA! Nakon afere "Provereno" još jedna drama oko pesme! Sprema se MILIONSKA tužba

Grčka pevačica "ukrala" pesmu Milice Pavlović

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

11/05/2024 > 19:55

podeli vest:

Milica Pavlović POKRADENA! Nakon afere "Provereno" još jedna drama oko pesme! Sprema se MILIONSKA tužba
Foto: ATA Images/Instagram Printscreen/iviadamou


Mlada muzička zvezda Milica Pavlović našla se u novom problemu oko pesme, piše "Informer".

Pre dve godine nastala je prava drama oko pesme "Provereno", a sada je nastao novi haos.

Grčka pevačica Ivia Damou u aprilu objavila je pesmu "Eipes" koja dosta podseća na Miličin hit "Tačno tako" koju je objavila na albumu "Posesivna" 2022. godine. Kao autora navela Mihalisa Kuinelisa, a autor muzike Miličine numere je grčki hitmejker Fivos Tasapoulos, sa kojim Pavlovićeva godinama sarađuje. 

Foto: ATA Images

 

Fivos je rešio da podnese tužbu protiv grčke pevačice, prema kojoj bi tražio višemilionsku odštetu, ali mu za to treba Miličina dozvola.

 

 

- Fivos je sve ozbiljniji u nameri da tuži Ivi Adamu zbog očigledne krađe pesme i traži ogromnu odštetu, ali mu je za to prethodno potrebna i dozvola Milice Pavlović. Grk se nedavno javio Pavlovićevoj s namerom da se dogovore i kako bi video šta ona misli na ovu temu, ali Milica je još uvek neodlučna. Užasno je što je Ivi toliko očigledno "maznula" pesmu, pogotovo refren, a jedino je kraj nespretno izmenjen - priča izvor Informera, pa objašnjava iz kog razloga je Fivosu neophodna Miličina dozvola.

 

 

- Milica od skandala sa jednim kolegom, ali i zbrke oko pesme "Provereno", sa svim kompozitorima od kojih kupuje numere potpisuje ugovor da autori prvih pet godina nemaju apsolutno nikakava prava oko toga kome će da ustupe pesmu, već su u obavezi da se konsultuju sa njom. Iz tog razloga, Milica plaća najmanje 60 posto skuplje sve kompozicije koje objavljuje. Na taj potez se odlučila zbog pređašnjih neprijatnih situacija, a ponajviše zbog skandala sa Anom Nikolić, kada je pevačica želela da se okoristi o Miličinu slavu i "hajp" za vreme albuma "Posesivna" - završava priču izvor Informera.

 

 

Ostavite komentar