Showtime > Celebrity

ON ĆE ZAMENITI MILOŠA BIKOVIĆA U "BELOM LOTOSU"! Nije mu NI NALIK, a znamo ga iz POPULARNE SERIJE

Biković je izbačen iz projekta nakon što ga je Ukrajina optužila da podržava genocid

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

06/02/2024 > 18:56

podeli vest:

ON ĆE ZAMENITI MILOŠA BIKOVIĆA U "BELOM LOTOSU"! Nije mu NI NALIK, a znamo ga iz POPULARNE SERIJE
Foto: Instagram/juliankostov


Džulijan Kostov zameniće Miloša Bikovića koji je prvobitno trebalo da igra u trećoj sezoni HBO serije "Beli lotos". Bugarski glumac će igrati stalnog ruskog lika.

Podsetimo, Biković je izbačen iz projekta u petak nakon što ga je Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine na društvenim mrežama optužilo da podržava genocid i kršenje međunarodnog prava.

Kostov je poznat po ulozi u seriji "Shadow and Bone" (Senka i kost).

U filmovima, Kostov je nedavno viđen u ponovnom pokretanju komedije o superheroju horor filma Otrovni osvetnik. On je producentski partner kolege iz Bugarske, zvezde Borata nominovane za Oskara Marije Bakalove, nakon što su njih dvoje sklopili prijateljstvo tokom procesa kastinga u kome je Kostov pomagao.

O seriji "Beli lotos"

Treća sezona, koja će uskoro početi da se snima na i oko Koh Samuija, Puketa i Bangkoka, pratiće novu grupu gostiju na drugom imanju Belog lotosa sa sedištem na Tajlandu.

Prethodno najavljena glumačka ekipa treće sezone uključuje: Lesli Bib, Keri Kun, Frančeska Korni, Nikolas Duverne, Arnas Fedaravičijus, Kristijan Fridel, Volton Gogins, Dom Hetrakul, Sara Ketrin Huk, Džejson Ajzaks, Mišel Monagen, Sem Nivola, Morgana O'Rejli, Lejl Patravili , Šalini Pejris, Parker Pozi, Patrik Švarceneger, Tejmi Taptimtong i Ejmi Lu Vud, kao i Nataša Rotvel iz prve sezone koja se vraća.

 

Ostavite komentar