Showtime > Celebrity

Fanovi OTKINULI za novim hitom Željka Joksimovića: Ne zna se da li je veći muzičar ili gospodin (VIDEO)

Ceo region zaljubio se u novu pesmu i spot Željka Joksimovića koji odiše pravom novogodišnjom atmosferom

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/12/2023 > 09:43

podeli vest:

Fanovi OTKINULI za novim hitom Željka Joksimovića: Ne zna se da li je veći muzičar ili gospodin (VIDEO)
Foto: K1 televizija


Jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana Željko Joksimović nakon četiri godine diskografske pauze obradovao je svoju publiku novom pesmom "Hiljadu žena", za koju je snimio spot koji je pravo umetničko delo. Kako i ne bi bio kada ga je režirao filmski maestro Lordan Zafranović.

Nova pesma Željka Joksimovića polako već postaje pravi hit, budući da se pregledi nižu velikom brzinom, ali i komentari podrške velikog broja obožavalaca sa čitavog Balkana.

Foto: Instagram/zzeljko

 

"Beskrajna ljubav za tvoju muziku. Priželjkujem u 2024. Arenu u Beogradu", "Šta reći za takvog muzičara, nego genijalno. Samo jako", "Zeljko kao i uvek korak ispred svih na muzičkoj sceni Balkana", "Najbolji si oduvek bio muzičar, pevač, umetnik kompletan", "Kako godine prolaze ne znaš da li je veći muzičar ili gospodin", nižu se komentar ispod spota na platformi "Jutjub".

Komentari neprestano stižu iz Srbije, ali i iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske. Reakcije nisu izostale ni iz drugih zemalja Evrope od evrovizijskih fanova koji prate i podržavaju svaki Željkov korak u muzici.

Uživajte u novom spotu pop zvezde Željka Joksimovića klikom na video klip ispod teksta.

Ekipa emisije "Prvi red" koja se emituje na K1 televiziji posetila je snimanje spota i baš tokom snimanja, razgovarala je sa čuvenim jugoslovenskim rediteljem Lordanom Zafranovićem koji je napravio presedan u svojoj karijeri i po prvi put režirao je jedan muzički spot. Šta je on rekao o saradnji sa Joksimovićem, pogledajte u videu u nastavku. 

U nastavku pogledajte i šta je muzička zvezda rekao za pomenutu emisiju tokom snimanja. 

Ostavite komentar