Showtime > Celebrity

Met Leblank PRVI PUT o smrti Metjua Perija: RAŠIRI KRILA I POLETI, brate moj

Metju Peri je preminuo 28. oktobra u 55. godini, a uzrok smrti i dalje je nepoznat

Izvor: K1info/Tanjug

14/11/2023 > 22:35

podeli vest:

Met Leblank PRVI PUT o smrti Metjua Perija: RAŠIRI KRILA I POLETI, brate moj
Foto: Instagram/mleblanc


Američki glumac Met Leblank oglasio se danas povodom nedavne smrti njegovog kolege iz serije "Prijatelji" Metjua Perija, poručivši da mu je bila čast da Perija zove svojim prijateljem.

- Metju, teška srca se opraštam. Vreme koje smo proveli zajedno je među mojim omiljenim trenucima u životu. Bila mi je čast da delim binu sa tobom i da te zovem svojim prijateljem - napisao je Leblank na Instagramu.

Poručio je Periju da ga nikada neće zaboraviti i da će se uvek smejati kada pomisli na njega.

- Nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate moj. Konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ - naveo je Leblank.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Metju Peri je preminuo 28. oktobra u 55. godini. Pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, a uzrok smrti i dalje je nepoznat. Početkom novembra je sahranjen na Forest loun groblju u blizini Los Anđelesa, na kojem počivaju mnoge filmske zvezde, a koje se nalazi u blizini Varner Bros studija, gde su snimani "Prijatelji".

Pored porodice i najbližih prijatelja, sahrani su prisustvovale i Metjuove kolege iz "Prijatelja" Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks, Dejvid Švimer i Met Leblank.

Ostavite komentar