Showtime > Celebrity

Adel PREKINULA KONCERT zbog smrti Metjua Perija: Njene emotivne reči RASPLAKALE su mnoge

Pevačica je tragičnu vest saznala dok se nalazila na sceni pred hiljadama ljudi

Izvor: K1info

30/10/2023 > 18:17

podeli vest:

Adel PREKINULA KONCERT zbog smrti Metjua Perija: Njene emotivne reči RASPLAKALE su mnoge
Foto: Printscreen/X/Los Angeles Times


Poznata pevačica Adel iznenada je prekinula svoj nastup u Las Vegasu kako bi odala počast preminulom glumcu Metjuu Periju.

Vest da je Metju Peri, čuveni Čendler iz serije "Prijatelji," pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu šokirala je javnost, a Adel je želela da podeli svoje duboko saosećanje sa prisutnima.

Dok se nalazila na sceni u Las Vegasu, Adel je saznala za tragičnu vest. Bez oklevanja, odlučila je da prekine svoj nastup kako bi obavestila publiku.

Suzdržavajući emocije, Adel je izrazila tugu zbog gubitka Metjua Perija, koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu zabave.

- Šokirana sam, posebno kada ode neko ko te je nasmejao i ko je uneo toliko radosti u tvoj život, a da toga nisi svestan. To je ono što mi je toliko čudno, nikad ga u životu nisam srela. Ima nešto u sebi, zbog čega se osećam posebno tužno zato što ne znate šta se dogodilo - rekla je okupljenima.

- Pamtiću taj lik do kraja života. On je verovatno najbolji komični lik svih vremena - dodala je govoreći o njegovoj ulozi Čendlera koja ga je proslavila.

Nakon svoje izjave, Adel je izvela pesmu "When We Were Young" koju je posvetila Periju, pružajući tako dirljiv i emotivan omaž preminulom glumcu. Ovaj gest pevačice dirnuo je srca prisutnih i poslao snažnu poruku podrške i saosećanja.

Metju Peri preminuo je u 55. godini u svom domu u Los Anđelesu. Njegova smrt ostavlja prazninu u svetu zabave, a Adel je svojim postupkom pokazala koliko ga ceni i poštuje.

Ostavite komentar