Showtime > Celebrity

Pojavila se FOTKA SA VENČANJA Dijane i Srđana Đokovića: Komentari SAMO PLJUŠTE

Roditelji našeg tenisera upoznali su se na Kopaoniku, kada je Dijana došla da polaže za instruktora skijanja

Izvor: K1info

17/07/2023 > 12:19

podeli vest:

Pojavila se FOTKA SA VENČANJA Dijane i Srđana Đokovića: Komentari SAMO PLJUŠTE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Roditelji Novaka Đokovića, Dijana i Srđan najveća su mu podrška tokom cele karijere. Oni su najzaslužniji za Noletove uspehe u belom sportu i na svakom meču našeg tenisera bodre ga iz boksa.

Tako je bilo i juče u finalu Vimbldona u Londonu u kojem se Novak borio sa Špancem Karlosom Alkarazom, ali nažalost izgubio. Oni su svog sina bodrili do poslednjeg trenutka, a sada se internetom proširila stara fotografija sa venčanja Dijane i Srđana Đokovića. 

Na fotografiji sa venčanja malo ko bi prepoznao Dijanu pre svega zbog nešto drugačije frizure nego danas, a veliku pažnju privukla je i njena venčanica.

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na Kopaoniku, kada je Dijana došla da polaže za instruktora skijanja. Među njima je brzo planula ljubav, koja je krunisana brakom i rođenjem tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.

"Kakav lep par. Divna fotografija za sva vremena. Danas nema takve prirodne lepote, sve je veštačko", "Divan i skladan par" "Prelepi", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Podsetimo, Dijana Đoković je svojevremeno priznala je da je sa Novakom neplanirano ostala trudna. S obzirom na to da se sa Srđanom relativno kratko zabavljala jasno mu je stavila do znanja da od njega ništa ne očekuje.

- Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše - ispričala je Dijana Đoković i dodala: 

- Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: 'Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?' Na to mu odgovorim s osmehom: 'Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.

Ostavite komentar