Showtime > Celebrity

PAMELA Anderson u trećem delu "JUŽNOG VETRA": A koliko će to da KOŠTA?

Pamelino pojavljivanje ne bi trebalo da bude iznenađenje, s obzirom na to da ima iste agente kao Vilijam Boldvin i Erik Roberts

Izvor: K1info/nova.rs

03/04/2023 > 15:57

podeli vest:

PAMELA Anderson u trećem delu "JUŽNOG VETRA": A koliko će to da KOŠTA?
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Nekadašnja holivudska zvezda, Pamela Anderson, mogla bi da zaigra u trećam nastavku filma "Južni vetar", objavio je Kurir. Ova vest još uvek je nepotvrđena, a bivša čuvarka plaže pojačala bi glumačku ekipu filma čije snimanje kreće na leto i donosi nove avanture Petra Maraša.

Kako se dalje navodi, radnja trećeg dela filma biće izmeštena van granica Srbije, a Pamelino pojavljivanje ne bi trebalo da bude iznenađenje, s obzirom na to da ima iste agente kao Vilijam Boldvin i Erik Roberts, koji su se pojavili u seriji.

Upravo epizoda u kojoj smo imali priliku da ih vidimo našla se u središtu skandala budući da glume Amerikance koji donose keš, navodno ljudima iz "stranke zelenih" u Gornje Nedeljice, ne bi li im oni objasnili kako da "nalože" ljude da izađu na ulice i tako im pomognu da spreče neki posao.

Uz to se spominje da su "zeleni" novac dobili da spreče iskopavanje litijuma, a u jednoj sceni u kolima Boldvin i Roberts komentarišu da "niko više ne radi džabe, pa ni ekolozi".

Navodno je za angažman svetskih zvezda potrebno izdvojiti između 50.000 i milion evra budući da se glumci plaćaju za celu nedelju snimanja. Prema pisanju pomenutog medija, u cenu ulazi pet dana snimanja, kao i kostimska proba i konferencija za medije. Prema daljim navodima, Pamelina cena nije viša od 100.000 evra nedeljno.

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - rekla je za Kurir producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Pamela Anderson proslavila se kada se u februaru 1990. godine našla na naslovnoj strani časopisa Playboy. Svetsku slavu stekla je ulogom u hit seriji "Čuvari plaže", a za tu ulogu dobila je i međunarodno priznanje.

Glumica se dosta zalaže za prava životinja i veganstvo.

Osim u "Čuvarima plaže" gledali smo je i u ostvarenjima kao što su "Bračne vode", "Mrak film 3", "Borat", "Dani naših života", "V.I.P", "Dadilja" i drugim. Nedavno je objavila i autobiografiju, kao i dokumentarac o svom burnom životu.

 

Ostavite komentar