Priče > Društvo

U ČAST SVIM ŽRTVAMA iz "Ribnikara": RODITELJI UBIJENE DECE DOŠLI ZAGRLJENI, prizor ispred ŠKOLE slama srca (FOTO+VIDEO)

Iz prostorija škole, tačno u 8 i 40 kada je dečak ubica kobnog jutra ušetao i krenuo svoj krvavi pohod, začule su se sirene

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

03/05/2024 > 09:12

podeli vest:

U ČAST SVIM ŽRTVAMA iz "Ribnikara": RODITELJI UBIJENE DECE DOŠLI ZAGRLJENI, prizor ispred ŠKOLE slama srca (FOTO+VIDEO)
Foto: TikTok screenshot


Kosta Kecmanović (14) prošlog 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počinio je nezapamćeni masakr usmrtivši devetoro đaka i čuvara škole. Od tog dana više ništa nije bilo isto.

Danas se obeležava godišnjica masovnog ubistva programom "Buđenje". Ono što je posebno tužno jeste da je Ulica kralja Milutina zatvorena i da je nazvana "Ulicom tišine".

Roditelji ubijene dece i porodica čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar" stigli su u ovu ustanovu noseći vence od belog cveća i sveće u rukama.

Oni su svi zajedno došli da odaju poštu svojim najmilijima koji su tragično stradali pre tačno godinu dana u prostorijama ove škole kada je na njih zapucao trinaestogodišnji dečak, bez razloga i motiva.

Iz prostorija škole, tačno u 8 i 40 kada je dečak ubica kobnog jutra ušetao i krenuo svoj krvavi pohod, začule su se sirene, nakon čega je nastupio minut ćutanja u čast svim žrtvama.

Roditelji su došli zagrljeni, a ispred škole je i veliki broj njihovih drugara i građana sa cvećem u rukama.

Ljudi se okupljaju na mestu ispred škole gde je postavljen pano sa fotografijama ubijenih, gde polažu cveće i pale sveće.

Ostavite komentar