Showtime > Display

DVE GODINE se budimo uz "URANAK": Jovana i ekipa proslavili ROĐENDAN Jutarnjeg programa K1

Hvala gledaocima koji se sa nama bude svakog jutra i zbog kojih se svakog dana trudimo da budemo bolji, poručila je Jovana Joksimović

Izvor: K1info

07/12/2022 > 14:59

podeli vest:

DVE GODINE se budimo uz "URANAK": Jovana i ekipa proslavili ROĐENDAN Jutarnjeg programa K1
Foto: YouTube screenshot


"Uranak", jutarnji program K1 televizije, danas je završen u veseloj i svečanoj atmosferi jer je ekipa koja ga uređuje, priprema i realizuje uz tortu proslavila drugi rođendan.

Tortu su u studio Jovani Joksimović doneli njen kolega iz emisije "Kec na jedanaest" Boško Jakovljević i voditeljka vremenske prognoze jutarnjeg programa Milica Lešić.

Jovana i Milica su, uz bend koji je uživo odsvirao pesmu "Happy birthday", ugasile rođendansku svećicu i zamislile želju.

- Danas proslavljamo drugi rođendan „Uranka“ i izuzetno smo srećni i ponosni. I prilično emotivni. Hvala svim gledaocima koji se sa nama bude svakog jutra i zbog kojih se svakog dana trudimo da budemo sve bolji - rekla je Jovana Joksimović i naglasila:

- Nismo "Uranak" samo mi ispred kamera, već ceo naš tim. Naši prijatelji i saradnici iza kamera: Tanja, Aida, Bojana, Drago, Sonja koja mi je svakog jutra preko bubice u uhu, naša Maša, reporteri, kamermani, realizatori... 

Na instagram-profilu televizije K1 objavljen je i snimak rođendanske atmosfere, a možete pogledati i naš VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar