Showtime > Display

Smučili im se DOSADNI FANOVI: Prodata KUĆA IZ FILMA "The Goonies"

Otkako je film stigao u bioskope 1985. godine, obožavaoci su hrlili u kuću u istorijskoj luci Astorija na severozapadu Oregona

Izvor: K1info

06/12/2022 > 11:59

podeli vest:

Smučili im se DOSADNI FANOVI: Prodata KUĆA IZ FILMA "The Goonies"
Foto: Youtube PrintScreen


Kuća iz 1896. sa prekrasnim pogledom na reku Kolumbiju koja se uliva u Tihi okean u novembru je oglašena za prodaju po ceni od skoro 1,7 miliona dolara.

Agent za nekretnine viktorijanske kuće prikazane u filmu "The Goonies" u Astoriji, Oregon, rekao je prošle nedelje da je novi vlasnik verovatno obožavalac kultnog filma o odrastanju, prijateljstvu i lovu na blago, i da je obećao da će je sačuvati i zaštiti.

Novi vlasnik, preduzetnik kako je sam sebe opisao, tada će objaviti svoje ime, naveo je Džordan Miler iz kompanije John L. Scott Real Estate.

Grad slavi "Dan Gunisa" 7. juna, datum izlaska filma, kada se hiljade ljudi okupljaju na proslavi.

- Kada se pročulo da je nekretnina stavljena na prodaju, dobili smo više ponuda po traženoj ceni, a neke su bile i više - rekao je Miler.

Sendi Preston, koja prodaje kuću, novom vlasniku ostavlja i filmske memorabilije koje je prikupila, a deo nameštaja, vraćen u prvobitni stil iz 1896. godine, takođe bi mogao biti prodat kupcu.

Poznato je da je vlasnica dobrodošlicom dočekivala posetioce. Ali ona je živela u kući i neprestana gužva bila je stresna, zbog čega je morala da zatvori svoj dom za posetioce.

Trideseta godišnjica filma prviukla je oko 1.500 posetilaca dnevno 2015. godine, a Preston je postavila upozorenja "zabranjen pristup" kojima se fanovima stavlja do znanja da ne ulaze na imanje. Ona ga je ponovo otvorila za javnost u avgustu.

Popularni film reditelja Ričarda Donera, zasnovan na priči Stivena Spilberga, prikazuje grupu prijatelja koji se bore da zaštite svoje domove od kantri kluba i pretnji oduzimanjem imovine. Oni pronalaze staru mapu sa blagom koja ih vodi u avanturu i omogućava im da spasu svoje naselje "Goon Docks".

 

Ostavite komentar