Showtime > Celebrity

NIJE SE NI KRIO: Muž holivudske glumice SNIMLJEN SA DRUGOM na plaži

Glumica Toni Kolet i njen suprug Dejv Galafasi objavili su da se rastaju uz poštovanje i brigu jedno za drugo

Autor: K1info/jutarnji.hr

08/12/2022 > 18:43

podeli vest:

NIJE SE NI KRIO: Muž holivudske glumice SNIMLJEN SA DRUGOM na plaži
Foto: Youtube PrintScreen


Slavna australijska glumica Toni Kolet, objavila je da se razvodi od svog supruga muzičara sa kojim je bila gotovo 20 godina, pošto su procurile slike na kojima je snimljen kako strastveno ljubi drugu ženu na plaži u Sidneju, piše Daily Mail.

Dejv Galafasi, koji je bio bubnjar indie rock benda kada je upoznao zvezdu filma "Muriel's Wedding", snimljen je u sredu kako se rano ujutro kupa sa kiropraktičarkom Šenon Igan.

Australijski Daily Mail kontaktirao je Koletin menadžment u vezi pomenutih fotografija u sredu poslepodne, a nekoliko sati kasnije ona je objavila da se njih dvoje razilaze. Vest su podelili u zajedničkoj izjavi koja je objavljena na njenom ponovo aktiviranom Instagram profilu.

"S milošću i zahvalnošću objavljujemo da se razvodimo", napisao je par.

"Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz poštovanje i brigu jedno za drugo", dodali su. Istakli su da su im deca od najveće važnosti i da će nastaviti da napreduju kao porodica, iako u drugačijem obliku.

Kolet je ponovno aktivirala svoj Instagram profil pre samo pet dana kada je podelila fotografiju na kojoj pije iz šoljice na kojoj piše "Srećan rođendan" i u opisu je napisala: "Vratila sam se. Pozdrav svete. Volim te."

Inače, na ekskluzivnim fotografijama, 44-godišnji Galafasi viđen je kako grli i ljubi 41-godišnju Igan u moru i na pesku pred ostalim plivačima. Par je na plažu stigao oko 7:30 ujutro, proveli su 15 minuta u moru, a zatim kupili kafu. Jedan svedok je rekao da je par "stalno bio jedno na drugom".

Nekoliko sati pre najave razvoda, Kolet je objavila zagonetnu poruku na Instagramu u kojoj piše: "Bez obzira na vaše trenutne okolnosti, ako možete zamisliti nešto bolje za sebe, možete to i stvoriti".

Kolet i Galafasi imaju dvoje dece starosti 14 i 11 godina i poslednjih godina vreme su često provodili na relaciji Australija - Sjedinjene Države. Par se upoznao 2002. na predstavljanju debitantskog albuma Galafasijevog benda Gelbison u Sidneju, a njihov drugi susret dogodio se samo nekoliko dana kasnije na jednoj kućnoj zabavi.

 

Ostavite komentar