Showtime > Celebrity

Porodica se NE ODVAJA od Brusa Vilisa: Zdravstveno stanje holivudske legende se POGORŠAVA

Izvor blizak porodici naveo je da se njegovo stanje od početka godine pogoršalo, zbog čega se porodica često okuplja i zajedno provodi vreme

Autor: K1info/klix.ba

08/12/2022 > 20:17

podeli vest:

Porodica se NE ODVAJA od Brusa Vilisa: Zdravstveno stanje holivudske legende se POGORŠAVA
Foto: Instagram/buuski/emmahemingwillis


Holivudska zvezda Brus Vilis u martu ove godine je objavio da završava svoju decenijama dugu karijeru pošto mu je dijagnostifikovana afazija. Iako je njegovo stanje vremenom samo lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak sa njim i "nada se čudu".

Pošto je glumac otkrio da se bori sa bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti, za porodicu Vilis su protekli meseci postali istovremeno teški i dragoceni, a svi se trude da ne propuste nijedan trenutak sa voljenim Brusom.

Izvor blizak porodici naveo je da se njegovo stanje od početka godine pogoršalo, zbog čega se porodica često okuplja i zajedno provodi vreme.

- Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle, cene svaki trenutak - rekao je izvor za Daily Mail.

Ema Heming i Demi Mur, Brusova sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile i zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život sa bolešću, a Demi se trudi da stalno bude u kontaktu.

- Ona koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije uz njega, onda zove telefonom samo da čuje Brusov glas - objasnio je spomenuti izvor.

Kao i svake godine velika porodica provodi praznike u Ajdahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Mur i Vilis sa njihovom 28-godišnjom ćerkom Talulu.

Na fotografiji su majka i ćerka pozirale zagrljene, dok im se pridružio i Brus koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

"Volim svoje roditelje i svoju porodicu", napisala je Talulu.

Izvor je dodao kako su zajedničko vreme i tradicija ove porodice oduvek bili posebni i da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još lepša, iako uz dozu tuge.

- Brus ne može puno da govori i čini se kao da ne razume šta drugi pričaju. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega - objasnio je izvor pa dodao:

- Postoje dani kada oni prepoznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im Brus sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu da zamisle Božić bez tog voljenog čoveka - navodi izvor.

- Njegovim starijim ćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im neželjene savete. Sa predstojećim praznicima, sve što mogu da učine je da mu kažu da ga vole i da se mole se za čudo - zaključio je izvor.

Porodica je pokazala da je pravo blago imati voljene osobe uz sebe u teškim vremenima.

Inače, Bruce se 2009. godine oženio Emom, a zajedno imaju mlađe kćerke Mabel i Evelin. S druge strane, on i Mur bili su u braku od 1987. do 2000. i zajedno imaju ćerke Rumer, Talulu i Skaut.

 

Ostavite komentar