Showtime > Celebrity

LJUBAV ih je skupo koštala: Smuvala OŽENJENOG KOLEGU, pa oboje ostali bez posla

Predstavnici ABC News doneli su odluku da voditelje “skinu s programa” kada se pročulo za njihovu ljubavnu vezu

Izvor: K1info/mondo.rs

07/12/2022 > 20:05

podeli vest:

LJUBAV ih je skupo koštala: Smuvala OŽENJENOG KOLEGU, pa oboje ostali bez posla
Foto: Youtube PrintScreen


Gledaoci u SAD-u bili su iznenađeni kada su na mestu popularnih voditelja jutarnjeg programa ABC-a, Ejmi Robač i T.J Holmsa našli Stefanija Ramos i Džio Benitez. Novi voditeljski dvojac istakao je da “njihove kolege imaju slobodan dan”, međutim, to nije baš tako.

Kako prenose strani mediji predstavnici ABC News doneli su odluku da Ejmi i Homsa “skinu s programa” kada se pročulo za njihovu ljubavnu vezu.

Predstavnica za medije Kim Godvin je poručila da nije bilo lako doneti takvu odluku

- Želim da kažem da njihova veza nije u suprotnosi s pravilima kompanije, nekoliko prethodnih dana samo razmišljali šta da radimo i smatram da je ovo bila najbolja odluka. Ovo je nešto o čemu ću tek da govorim, ali ne sada. Molim sve da se zaustave s tračevima, moramo da ostanemo fokusirani na posao - rekla je ona. 

Foto: Youtube PrintScreen

 

U javnosti su se nedavno pojavile zajedničke fotografije popularnog voditeljskog para jutarnjeg progarama kada su se pročule i glasine da će biti "skinuti s programa”.

Kako su istakli izvori za strane medije ova odluka neće uticati na vezu Ejmi i Homsa, a još uvek nije poznato ko će narednih dana voditi jutarnji program. 

Takođe Ejmin suprug Endru Šu je sa društvene mreže Instagram obrisao sve njihove fotografije, a gledaoci su primetili da voditeljka već neko vreme ne nosi burmu, dok je Homs svoju imao na ruci do pre samo nekoliko dana. Kako prenose strani mediji oni su se rastali sa svojim partnerima, ali nije poznato tačno kada.

 

 

 

Ostavite komentar