Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

Čist LUKSUZ: Ovo je NAJSKUPLJI SAFARI na svetu i DOSTUPAN je za samo 10 osoba

Turistička agencija Roar Africa specijalizovana za luksuzne turističke aranžmane osmislila je safari za ljubitelje ekskluzivnih putovanja

Autor: K1info/punkufer.hr

21/10/2022 > 08:08

podeli vest:

Čist LUKSUZ: Ovo je NAJSKUPLJI SAFARI na svetu i DOSTUPAN je za samo 10 osoba
Foto: Pexels.com


Najskuplji safari na svetu je 17-dnevno putovanje pod nazivom Sand, Sea, Citi & Safari koje vas vodi kroz zadivljujuće pejzaže Nambije, Južne Afrike i Madagaskara. Cena od oko 165.000 dolara ne treba da vas uplaši jer sve je uključeno.

Avantura počinje u luksuznom hotelu u Dubaiju, gde posle noćenja u Bulgari Resortu u zalivu Jumeira, putnici se spremaju na putovanje privatnim avionom Emirates A319 Executive Private Jet..

 

 

Ovaj luksuzni avion je zapravo hotel sa pet zvezdica u vazduhu, a uključuje spavaću sobu, kupatilo sa tuš kabinom i dnevni boravak sa šankom.

Prva stanica?

Sossusvlei u Namibiji – veliki zaštićeni rezervat prirode dom antilopa, nojeva i kameleona, tu se nalazi i najveće peščane dine na svetu koje dostižu visinu od 325 metara.

Foto: Pixabay.com

 

Posle tri dana i noći istraživanja magične namibijske prirode, ali i obilazaka na električnim biciklama i letova balonom, kao i smeštaja u luksuznim pustinjskim kolibama, vreme je da se krene dalje kako bi putnici otkriili kosmopolitske užitke Kejptauna.

Putovanje vas opija sa poznatim južnoafričkim vinima i vodi do rezervata prirode Sabi Sands, koji se nalazi na granici sa Nacionalnim parkom Kruger.

Poslednja stanica

Putovanja za izabrane i ovog neverovatnog aranžmana je zadivljujući Madagaskar. Tamo vas čeka sve, od skijanja na vodi i jedrenja zmajem do otkrivanja spektakularne flore i faune ostrva i letenja helikopterom. 

 

 

Epsko putovanje prikazuje neverovatnu topografsku raznolikost afričkih pejzaža - od pustinje do mora u jednom potezu. Zakazano je za period od 13. do 30. maja 2024. godine i ima samo 10 slobodnih mesta.

 

 

 

 

 

 


 

Ostavite komentar