Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

Sanjate da živite na KRUZERU? Može, ali koštaće vas baš PAPRENO

Kompanija za krstarenja pokreće trogodišnje putovanje od 20.921.472 kilometara

Izvor: K1info/b92.net

05/03/2023 > 22:15

podeli vest:

Sanjate da živite na KRUZERU? Može, ali koštaće vas baš PAPRENO
Foto: Unsplash.com


Maštate o tome da ostavite sve i odete na put oko sveta?

Sada je to moguće, jer kompanija za krstarenja pokreće trogodišnje krstarenje od 20.921.472 kilometara, a od svakodnevnog života možete pobeći za 28.170 evra - godišnje.

Life at Sea Cruises otvorio je rezervacije za svoje trogodišnje putovanje brodom "MV Gemini", koji isplovljava iz Istanbula 1. novembra ove godine, piše CNN.

Kompanija obećava da će brod posetiti 135 zemalja i svih sedam kontinenata. Brod će preći više od 20.921.472 kilometara tokom tri godine, čak uključuje i putovanja na 103 tropska ostrva.

Kompanijaje deo kompanije Miray Cruises, koja trenutno ima MV Gemini na krstarenjima oko Turske i Grčke. MV Gemini biće preuređen za putovanje.

Brod ima 400 kabina, sa prostorom za do 1074 putnika. Gemini će takođe biti opremljen radnim objektima na daljinu. Kompanija obećava poslovni centar punog opsega sa sobama za sastanke, 14 kancelarija, i dnevnim boravkom, verovatno za pauze za kafu u u smeni. Pristup im je besplatan.

Imaće i bolnicu koja će raditi danonoćno sa besplatnim posetama lekara.

Cene kabina kreću se od 28.167 evra po osobi godišnje, do 169.005 evra za trogodišnje putovanje za dve osobe, a tu su i "Balcony Suites", koji su dvostruko veći i idu do 103.283 evra po osobi.

Foto: Unsplash.com

 

Putnici se moraju prijaviti za sve tri godine, iako kompanija pokreće šemu povezivanja, gde će putnicima biti dopušteno da dele kabinu sa nekim drugim. Na primer, dva para mogu kupiti jednu kabinu za celo putovanje, a zatim da podele troškove među sobom.

Putnici će takođe moći da imaju posete porodice i brijatelja na brodu,besplatno. Dugi popis onoga što je uključeno u putovanje takođe uključuje alkohol uz večeru plus bezalkoholna pića, sok, čaj i kafu tokom celog dana. Svi obroci su takođe uključeni u cenu.

Na brodu će biti i otvorena terasa za sunčanje sa bazenom, welness centar, dvorana, a detalji će biti otkriveni samo onima koji zaplove i krenu u ovu avanturu. 

Kruzer će kružiti oko Južne Amerike, oko Kariba i obuhvatiće obe obale Srednje Amerike, zatim će se popeti zapadnom obalom Severne Amerike, prelazeći na Havaje.

Zaustavljanja u Aziji uključuju Japan, Južnu Koreju i Kinu. Takođe uključuje većinu klasičnih odredišta jugoistočne Azije, od Balija, Da Nanga u Vijetnamu i kambodžanske obale do Bangkoka, Singapura i Kuala Lumpura.

Kružiće Australijom, Novim Zelandom i kroz južni Pacifik, putovaće po Indiji i Šri Lanki, zatim Maldivima i Africi. Takođe će ploviti oko Sredozemlja i severne Evrope.

 

 

 

Ostavite komentar