Lifestyle > Horoskop

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Vodolije će biti LENJE, a Device sklone KRITIKAMA

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za sedmicu pred nama, od 21. do 27. novembra, svake nedelje na K1info.rs

Izvor: K1info

20/11/2022 > 11:50

podeli vest:

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Vodolije će biti LENJE, a Device sklone KRITIKAMA
Foto: K1/Freepik


OVAN

Posao
Izuzetna je prilika za investirannje, ulaganje ili pokretanje posla u kojem biste bili akcionar ili investitor. U ovoj nedelji se poslovni rizik isplati tako da pametno pravite poteze. 

Ljubav

Slobodnim ovnovima ne dolazi neka posebna zabava ove nedelje, ali uprkos tome ćete se osećati sjajno. Zauzeti ovnovi mogu očekivati kraću, prolaznu raspravu koja neće ugroziti vaš odnos.

Zdravlje
Postoji mogućnost prehlade tako da poradite na prevenciji.

BIK

Posao
U ovoj nedelji ponovo vagate između onoga što biste želeli da radite i onog posla u kojem ste sada. Kako god da krenete, izgleda da vam prepreke za koje niste krivi, stoje na putu onoga o čemu sanjate. Nije povoljan trenutak da donošenje krupnih odluka što se tiče posla. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav

Slobodni bikovi će maštati o osobi iz prošlosti, dok će zauzeti u ovoj nedelji biti više okrenuti ka sebi i rešavanju unutrašnjih dilema.

Zdravlje
Mogući su problemi sa bubrezima tako da uvedite u ishranu više tečnosti i čajeva. Izbegavajte gazirana i hladna pića. 

BLIZANCI 

Posao
Kolega na poslu želi da vam naudi i spreči vaš poslovni uspeh ili napredovanje tako da ove nedelje na poslu budite posebno pažljivi. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav 
Slobodni blizanci kao da ne tragaju za osobom sa kojom bi imali nešto ozbiljnije već samo usputno neobavezno flertuju. Zauzeti, s druge strane, kao da pored stalnog partnera, merkaju nešto i sa strane. 

Zdravlje 
Moguće su kratkotrajne glavobolje ove nedelje.

RAK

Posao
Uspeli ste da pridobijete poverenje svojih pretpostavljenih tako da će vam se u narednom periodu više poveravati i tražiti savet u vezi sa poslom. Trudite se da uvek budete spremni. Moguć je i odlazak na putovanje van zemlje. 

Ljubav
Zauzeti rakovi su ove nedlje posebno poletni što se tiče odnosa u kojem su. Kao da ulaze u period ponovne zaljubljenosti u partnera. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje
Budite pažljivi u saobraćaju i oprezno vozite poštujući sva pravila.

LAV

Posao
Iako vam prija da šefujete i naređujete drugima, vašim saradnicima i kolegama se to nimalo ne dopada. Zato probajte da spustite loptu ove nedelje i bavite se isključivo svojim poslovnim obavezama i zadacima. 

Ljubav
Slobodni lavovi se ponašaju neobavezno prema osobi sa kojom flertuju. Oni koji su u vezama biće nešto napetiji ove nedelje tako da postoji mogućnost za konflikt koji, ukoliko se ne reši na vreme, može trajno da naruši odnos u kojem ste. 

Zdravlje
Uvedite u ishranu namirnice koje su bogatije mastima i proteinima. Nije trenutak ni za kakvu dijetu niti smanjenje obroka.

DEVICA 

Posao
Preciznost i tačnost jeste nešto po čemu ste karakteristični tako da je ova nedelja idealna za sređivanje dokumentacije ili svođenje računa. Povoljan je momenat da završite nešto na čemu ste dugo radili i što vam je oduzelo mnogo vremena i energije. 

Ljubav
Slobodne device imaće priliku da budu u društvu osobe kojoj su se u prošlosti potajno divile, ali ne postoji mogućnost da se taj odnos produbi ili traje. S druge strane, device koje su u vezama će prigovarati i kritikovati partnera više nego inače. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje
Morate da unesete više kretanja tokom dana tako da pešačite što više ove nedelje, samo pokušajte da to radite dok napolju nema zagađenja.

VAGA

Posao
Ova nedelja će biti mirna što se tiče posla i poslovnih obaveza. Uspevate da sve završite na vreme bez prevelike muke ili truda. 

Ljubav 
Pred slobodnim vagama je idealan period kada mogu da sretnu osobu za koju mogu da poveruju da im je to srodna duša. S druge strane, zauzete vage će početi da preispituju odnos u kojem su. 

Zdravlje 
Unesite u ishranu što više svežeg voća i povrća kako biste uneli dovoljno vitamina u organizam.

ŠKORPIJA

Posao
Mogući su nepredviđeni izdaci u vezi sa poravkama koji se odnose na dom, automobil ili veća izdvajanja, tako da se spremite na veće troškove i štednju. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
Zauzete škorpije partner pravi ljubomornim, a vi sigurno nećete na to ostati ravnodušni. Pazite da ne preterate sa osvetom. Slobodne škorpije imaće prolazni flert sa osobom koju viđaju u školi, na fakultetu ili poslu. 

Zdravlje 
Povedite računa o zdravlju zuba.

STRELAC

Posao
Postoji velika mogućnost za započinjanje posla zajedno sa osobom s kojom volite da privatno provodite vreme. Iako su aspekti za uspeh dobri, nemojte da donosite važne odluke koje se tiču vašeg trenutnog posla. 

Ljubav
Period raskida i razilaženja još nije prošao. Oni strelčevi koji ovaj period ''prežive'' mogu da očekuju da će odnos u kojem su sada, trajati još dugo. 
Slobodni strelčevi se ove nedelje igraju sa vatrom, u smislu da šalju varnice osobi s kojom ne bi nikako smeli da budu. 

Zdravlje
Prija vam promena ishrane i izbegavanje teške, masne i začinjene hrane.

JARAC 

Posao
Moguće je unapređenje na poslu, a imajući u vidu koliko ste se trudili svih prethodnih meseci, znate da je tako nešto zasluženo. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
Zauzeti jarčevi će biti posvećeni razmišljanju o osobi iz prošlosti koja ih je mnogo povredila. Bićete takvog raspoloženja da ćete se pitati da li ste možda prenaglili u prošlosti. Slobodni jarčevi će ove nedelje uživati u sopstvenom društvu. 

Zdravlje
Mogući su problemi sa disajnim organima tako da vodite računa da što manje vremena provodite napolju ako je pojačano zagađenje.

VODOLIJA 

Posao
Teško vam je da se pokrenete i borićete se sa lenjošću ove nedelje. Zbog toga će vas nadređeni i kolege gledati ispod oka. 

Ljubav
Sledi period u kome su mogući raskidi i zalhađenje dosadašnjih odnosa. Pred slobodnim vodolijama nema nekog uzbudljivog perioda niti ikog zanimljivog na vidiku. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje 
Vodite računa da negujete kožu zato što su moguća pucanja usled hladnoće ili nedostatka vitamina.

RIBE 

Posao
Ukoliko razmišljate da od hobija pokretene biznis, znajte da je povoljan trenutak za tako nešto. Pomoć i saveti stižu od rođaka ili bliskog prijatelja. 

Ljubav
Mirna nedelja u odnosima i ljubavi je pred zauzetim ribama. Slobodne ribe će početi drugačijim očima da gledaju osobu koju poznaju preko posla, a koja im duže vreme pokazuje privrženost i stidljive simpatije. Ukoliko se odvažite da produbite taj odnos, postoji šansa za vezom o kakvoj ste mogli sa sanjate. 

Zdravlje
Smanjte nerviranje na minimum u ovoj nedelji jer su mogući problemi sa krvnim pritiskom.

 

 

Ostavite komentar