Lifestyle > Horoskop

NEDELJNI K1 info HOROSKOP: Ribe čeka FLERT, a Bikove poslovni PUT

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za sedmicu pred nama, svake nedelje na K1info.rs

Izvor: K1info

13/11/2022 > 12:31

podeli vest:

NEDELJNI K1 info HOROSKOP: Ribe čeka FLERT, a Bikove poslovni PUT
Foto: K1/Freepik


OVAN

Posao

Unapređenja, nenadani novčani dobitak kao i mogućnost napredovanja na poslovnoj lestvici biće ono što će krasiti ovu nedelju kad ste vi u pitanju. Što se posla tiče, uspeh će vas pratiti. Vodite računa da ne propustite dobru priliku koja je pred vama.

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
Imate utisak da partner traži mnogo od vas i da su zahtevi i prohtevi nekako veći iako dajete sve od sebe za odnos u kojem ste. Moguće su rasprave u vezi sa tim. Slobodni ovnovi će privući pažnju osobe kojoj se potajno dive. 

Zdravlje
Uvedite u ishranu više mleka i mlečnih proizvoda, kao i hranu koja sadrži kalcijum. 

BIK

Posao
Iako su pred vama bile dve opcije podjednako primamljive i izazovne, doneli ste odluku za koju se pitate da li je bila najbolja. Sredinom nedelje moguće je poslovno putovanje van zemlje gde ćete imati priliku da nasamo popričate sa nadređenima. Vodite računa da budete taktični. 

Ljubav
Zauzetim bikovima će partner prigovarati da su zapostavljeni. Slobodni bikovi će flertovati sa osobom koja je prilično mlađa od njih. 

Zdravlje
Mnogi bikovi su sebi dali rok da do Nove Godine dostignu kilažu o kojoj sanjaju, međutim, kao da su odustali od tog cilja. Ipak, ne zaboravite da je uvek pravo vreme da počnete da vodite računa o ishrani i izbacite sve što vam škodi. 

BLIZANCI 

Posao
Blizancima ove nedelje kolege veoma zavide tako da se čuvajte tračeva, intriga, a posebno pazite da ne odgovarate na provokacije koje imaju za cilj da vam nanesu štetu. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav 
Tajna romansa koja i dalje traje, objašnjava vaš tajanstveni osmeh na licu. Ipak, krajem nedelje počećete da se preispitujete da li vam je taj odnosu dugoročno održiv. Zauzeti blizanci uživaju u pažnji osobe koju imaju prilike da često sreću. 

Zdravlje 
Potrudite se da imate redovan san zato što ste se prethodnih nedelja preforsirali. 

RAK

Posao
Imate utisak da vas trud i zalagane na poslu nisu adekvatno nagrađeni i frustrira vas utisak da druge kolege napreduju, a da rade neuporedivo manje nego vi. Strpite se još malo zato što se za vas zvezde postavljaju baš onako kako priželjkujete početkom godine. 

Ljubav
Period za podizanje postojećeg odnosa sa partnerom na viši nivo i dalje traje tako da ukoliko vam je ovo želja, nemojte da propustite momenat. Slobodnim rakovima se u život vraća osoba iz prošlosti, ali od koje ste se odavno ''ohladili''. 

Zdravlje
Čuvajte se prehlade u ovoj nedelji i radite na preventivi. 

LAV

Posao
Puni ste sebe, uobraženi i ubeđeni da sve najbolje znate iako to zapravo nije slučaj. Zbog toga ćete inače lojalne saradnike okrenuti protiv sebe. 

Ljubav
Od partnera očekujete da vam se divi, hvali i da vas stavlja u centar svog univerzuma, a od toga se malo umorio. Pojedini lavovi će zato zahladiti odnose sa partnerom. Slobodni lavovi se igraju sa vatrom i izazivaju osobu koja bi mogla burno da reaguje na takvo ponašanje. 

Zdravlje
Odličan je momenat za detoks organizma tako da ove nedelje pijte što više tečnosti, svežih čajeva i sokova. 

DEVICA 

Posao
Mada ste na poslu pažljivi i pedantni, ove nedelje zvezde će biti takve da se osećate rasejano. Vodite računa o ovome ukoliko radite sa dokumentima, ugovorima ili bazama podataka - sve dvaput pišite i memorišite. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
Pojedine device biće sumnjičave prema partneru i sumnjaće u svakoga i u sve. Ovakvo ponašanje može da dovede do zahlađenja odnosa. Slobodne device mogu da očekuju udvaranje na nekom formalnom mestu - na poslu, fakultetu ili školi. 

Zdravlje
Moguć je usporeniji rad štitne žlezde. Umesto mesa, konzumirajte više ribe i morskih plodova. 

VAGA

Posao
Sve češće razmišljate o pokretanju biznisa koji bi se zasnivao na vašim talentima i želji da radite ono što zaista volite. Pomoć osobe koja je prošla ovaj proces moe vam biti od velike koristi. 

Ljubav 
Imate osećaj da vam je samopouzdanje opalo i da više niste partneru toliko atraktivni. Ovo bi moglo da bude samo uvod u neke druge rasprave i podizanje tenzija. Slobodnim devicama zvezde nažalost ne donose nikakva prevelika uzbuđenja u predstojećoj nedelji. 

Zdravlje 
Vodite računa da se ne povredite dok ste u pokretu - bilo da trčite, vozite bicikl ili ste u teretani. Ove nedelje samo lagano i mirno kako bi ishod bio dobar. 

ŠKORPIJA

Posao
Ove nedelje vam uspešno ide u oblastima koje se odnose na finansije, prava i birokratiju tako da očekujte uspešan ishod pojedinih događaja koji su vas brinuli. Takođe, dobar je period za promenu posla. 

Ljubav
Slobodne škorpije uživaju u odnosima koji su pomalo zabranjeni i imaju veze u tajnosti. Zauzetim škorpijama ove nedelje treba više slobode i prostora za sebe. Partneru se ta ideja baš neće mnogo dopasti. 

Zdravlje 
Unosite više južnog voća kao i onog bokatog vitaminom C.

STRELAC

Posao
Pred vas će biti stavljen zadatak za koji niste sigurni da možete da ga sami izvršite, a donekle sumnjate da ste uopšte dorasli tako nečemu. Ne oklevajte, već slobodno zatražite pomoć iskusnijih kolega, ali vodite računa da se obraćate osobi od poverenja zato što bi neko ovu situaciju mogao da iskoristi i da vam naudi. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
Zauzeti strelčevi kao da osećaju zasićenje vezom i odnosom u kojem su, a imaju osećaj i da su neki odnosi zahladili. Biće ovo period raskida i razilaženja. Slobodni strelčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu unutar zatvorenijih krugova - ta osoba može biti prijateljica ili prijatelj nekog člana iz vaše uže i šire porodice, ili rođak nekog vašeg bliskog prijatelja. 

Zdravlje
Izbegavajte ove nedelje onu hranu koja izaziva nadimanje i uvedite u ishranu što više svežeg voća i povrća. 

JARAC

Posao
Na poslu ste veoma vredi i sve vam ide od ruke ove nedelje. Ukoliko razmišljate o promeni posla, postoje ozitivni aspekti za tako nešto. 

Ljubav
Imate utisak da na partnera gledate drugačijim očima i počinjete da mu jasnije sagledavate mane i ono što vas nervira. Neće vam se dopasti kada on uzvrati istom merom. Slobodne jarčeve će privuči osoba koja će im u prvi mah dati pozitivne signale, a zatim će nestati iz njihovih života ostavljajući ih zapitane. 

Zdravlje
Mogući su problemi sa vidom tako da smanjite vreme koje provodite ispred računara. 

VODOLIJA 

Posao

Odlasci na posao su vam postali mučni i teško skrivate da u poslu ne uživate, a da vas većina kolega otvoreno nervira. Ipak, nisu pozitivni aspekti za bilo kakvu promenu posla u ovom trenutku. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
Ugušili ste partnera svojom nepoverljivošću i ljubomorom. Slobodne vodolije pokušavaju da šarmiraju osobu koja ne pokazuje neko posebno interesovanje za njih. 

Zdravlje 
Zabrinuće vas to što će vam se šake i prsti povremno tresti i što će vam ''igrati'' pred očima. Ukoliko se to stanje produži, posetite neurologa. 

RIBE 

Posao
Pred vama je moguć poslovni put gde ćete čuti nimalo prijatne stvari u vezi sa poslom kojim radite kao i u vezi sa odnosom kolega prema vama. Ma kako delovalo crno, idealan je trenutak da raščistite stvari sa onim kolegama sa kojima želite da nastavite saradnju. 

Ljubav
Slobodne ribe će se upustiti u nepromišljeni flert sa osobom sa posla. Zauzete ribe u ovoj nedelji mogu da uživaju u mirnoj nedelji sa partnerom.

Zdravlje
U ovoj nedelji postoji mogućnost da ozbiljno promuknete i ''izgubite dobar glas''. Izbegavajte boravak na hladnom vazduhu i utopljavajte se. 

 

Ostavite komentar