Lifestyle > Horoskop

Njima će NOVEMBAR baš da bude buran: 3 ZNAKA čekaju mnogi IZAZOVI ovog meseca

Ako je za utehu, pregurali ste već četiri dana

Autor: K1 info/ zadovoljna.rs

04/11/2022 > 07:12

podeli vest:

Njima će NOVEMBAR baš da bude buran: 3 ZNAKA čekaju mnogi IZAZOVI ovog meseca
Foto: Pixabay.com


Astrolozi kažu da će tri člana zodijaka u novembru imati dosta teških trenutaka. Nestabilnost će biti uobičajena pojava, pa će im mesec dana izgledati kao čitava večnost.

 Ali ne brinite, i to će proći. A posle kiše uvek dolazi sunce.

Ovan

Početak meseca biće sjajan, ali kako se bude bližila sredina novembra nastaće komplikacije i veliki problemi. Osim finansijskih, Ovnove čekaju i oni na ljubavnom planu.

Posao neće cvetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće samo trenutak kada ih mogu ocrniti pred svima. Ovnovi treba da budu vrlo pažljivi i da svaku svoju odluku analiziraju do najmanjih detalja pre donošenja .

Novembar im svakako neće biti jedan od boljih meseci u ovoj godini, a moguće je da će prekinuti dugogodišnje veze ili i brakove.

S druge strane, to će biti prilika za preispitivanje i nove odluke koje kasnije mogu da ih odvedu u boljem pravcu.

Foto: Pixabay.com

 
Rak

Pred Rakovima je naporan mesec pun turbulencija. Bilo bi dobro da paze na novac i da ga ne rasipaju na ono što nije neophodno, jer su mogući finansijski gubici.

Kada je u pitanju ljubavni život i tu su izvesne komplikacije i velike prepreke i vrlo je moguće da će partner učinti nešto što će ih povrediti.

Iako če novembar biti pun izazova, već početkom decembra stvari će se menjati nabolje, pa vredi čekati tu priliku.

Jarac

Moguće je da će Jarčevi imati finansijskih poteškoća. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu pred sankcijama na poslu. Zato je bi bilo dobro da pripaze na svaki potez kako bi sprečili eventualne posledice.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice, pa i razlaz sa partnerom.

Novembar će ih iscrpeti i delovaće kao da nema izlaza iz problema. Međutim, do kraja godine, a posebno početkom sledeće, osetiće se kao da su se ponovo rodili. Zato Jarčevi, budite strpljivi. Bolji dani dolaze.

 

 

 

Ostavite komentar