Lifestyle > Horoskop

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Škorpije će BLISTATI kao nikad, Device da pripaze na CIRKULACIJU

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za sedmicu pred nama, svake nedelje na K1info.rs

Izvor: K1info

30/10/2022 > 13:28

podeli vest:

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Škorpije će BLISTATI kao nikad, Device da pripaze na CIRKULACIJU
Foto: K1/Freepik


OVAN

Foto: Pixabay.com

 

Posao

Mada umete da dobro upravljate finansijama, već nedeljama imate utisak da vam novac klizi kroz prste. Sreća pa su zvezde tako posložene da postoji izuzetna mogućnost sticanja novog izvora prihoda pored posla kojim se primarno bavite. Iskoristite tu prilikz jer su aspekti više nego povoljni. 

Ljubav
Skloni ste da u ovoj nedelji preispitujete vaš odnos kako sa partnerom, tako i sa samim sobom. Biće ovo nedelja preispitivanja ali potrudite se da umesto glavobolje jer prošlost ne možete da promenite niti vreme da vratite, iskoristite sva ta razmišljanja kako biste uvideli kakve odnose u buduće želite da imate i kojima ćete posvetiti pažnju. 

Zdravlje
Mogući su problemi sa organima za varenje, posebno sa želucem tako da u ovoj nedelji pokušajte da izbegavate masnu hranu i prerađevine. 

BIK

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Vama ponekad u poslu ne ide pa ne ide, ma koliko se trudili, pa vas onda to veoma frustrira jer znate da ste učinili sve što ste mogli. A potom, kada dođu rezultati vašeg truda i pred vama se otvore neki putevi i mogućnosti koje ste želeli, onda se nađete na slatkim mukama i razmišljate koji put da odaberete. Takva je predstojeća nedelja što se tiče posla. Vreme za biranje je pred vama. 

Ljubav
Zauzeti bikovi su sigurni u partnerovu odanost tako da nema mesta ljubomori. Ipak, nemojte uzimati partnera zdravo za gotovo. Slobodni bikovi će preko posla imati prilike da sretnu ili upoznaju zanimljivu osobu s kojom dele izvesna interesovanja. 

Zdravlje
Iako ste se urazumili što se tiče ishrane, ma koliko vam to bilo teško jer ste hedonista koji voli ukusan zalogaj, čini vam se da nema nekih posebnih rezultata pa vas to nervira. Ipak pokušajte da istrajete jer ćete biti zadovoljni rezultatima kroz nekoliko nedelja.

BLIZANCI 

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Treba vam promena i posvećeni ste tome da napredujete u karijeri, trenutno ste više u maštarijama i na tom nekom imaginarnom, željenom mestu nego što ste na svom trenutnom poslu. Vodite računa da vaše kolege ili nadređeni to ne primete. 

Ljubav 
Slobodni blizanci se i dalje bave neobaveznim flertom sa nekoliko osoba, ali nijedna da vam privuče ozbiljniju pažnju. Zauzeti blizanci će ove nedelje biti zatvoreniji prema partneru i zbog toga su moguće kratkotrajne rasprave koje vam neće biti prijatne.

Zdravlje 
Unosite više mleka i mlečnih proizvoda, kao i proizvoda koji su bogatiji kalcijumom. 

RAK

Foto: Pixabay.com

 

Posao
U narednoj nedelji imaćete osećaj da se sav posao svalio na vas i na vaša leđa. Ipak, vi ste marljivi i temeljni tako da ćete uspeti da sve završite u zadatim rokovima. Zbog napetosti i rada pod pritiskom, potrudite se da ostanete smireni iako će vam se u pojedinim momentima delovati kao da ćete eksplodirati. 

Ljubav
Zauzetim rakovima će ove nedelje neko sa posla slati ne baš tajne niti skrivene signale. Nemojte nasedati na to. Slobodni rakovi će imati prilike za kratko druženje sa prijateljima gde postoji mogućnost za upoznavanje zanimljive osobe. 

Zdravlje
Veoma ste napeti i pokušajte da ove nedelje odete na masažu koja bi mogla da vas opusti. Postoji mogućnost da se u ovoj nedelji ozbiljnije ukočite tako da masaža može da bude veoma dobra preventiva. 

LAV

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Teško vam je da se organizujete ove nedelje zbog silnih novih obaveza koje kao da su vam se strovalile na glavu. Umesto traganja za krivcem, čemu ste neretko skloni, pokušajte da zatražite pomoć saradnika i kolega koji bi mogli da vas malo oslobode tereta. 
 
Ljubav
Zauzeti lavovi kao da će zanemariti partnera tokom početka nedelje, dok kako nedelja odmiče i vikend se približava, postoje aspekti za pojačan osećaj ljubavi i strasti. Slobodnim lavovima se javljaju neke bivše ljubavi i osobe s kojima su imali više od prijateljskog odnosa. 

Zdravlje
Mogući su problemi sa opadanjem gvožđa u krvi tako da u ishranu unestite što više namirnica bogatu gvožđem. 

DEVICA 

Foto: Pixabay.com

 

Posao
U nedelji pred nama, shvatićete da rešavate poslovne zadatke i obaveze više na osnovu talenata i umeća, nego na osnovu tehničkih znanja koje imate. Ovo saznanje će vas navesti da razmišljate o usavršavanju ovog aspekta vaše ličnosti, a moguće i o pokretanju karijere u ovom pravcu. Ukoliko tražite posao, postoje dobri aspekti da će potraga biti uspešna, ali u oblasti u kojoj niste ni sanjali da ćete imati prilike da se oprobate. 

Ljubav
Zauzetim devicama partner je veoma tajanstven u nedelji koja je pred nama. Zbog toga će pojedine device pribeći taktici koja ima za cilj da napravi partnera ljubomornim. Slobodnim devicama se udvara osoba koja je daleko ispod granice njihovih očekivanja i kriterijuma. 

Zdravlje
Problemi sa cirkulacijom su očigledni u predstojećoj nedelji. 

VAGA

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Za vage postoji mogućnost sticanja ozbiljnog prihoda sa strane. Aspekti ukazuju da, ukoliko dobro iskoristite ovu priliku, ovo može biti opcija koja će dugoročno pozitivno uticati na vaš kućni budžet tako da odigrajte pametno i odlučno. 

Ljubav 
Slobodne vage su u ovoj nedelji sklone da optuže svakog za pojedine svoje neuspehe u ljubavnim odnosima. Međutim, sve ovo radite trudeći se da izbegnete susret sa samim sobom i odgovorite na pitanje - da li je ipak nešto možda bila i vaša krivica? Zauzete vage razmišljaju o podizanju odnosa na viši nivo tako da postoje odlični aspekti ukoliko maštate o veridbi, venčanju ili proširenju porodice. 

Zdravlje 
Odlučni ste ideji da promenite ishranu i način života, kao i da uvedete manje intenzivnu fizičku aktivnost u svoj život. Zvezde vam tu predviđaju uspeh ali samo pod uslovom da se okanete oklevanja čemu ste često skloni. 

ŠKORPIJA

Foto: K1info/Freepik

 

Posao
Ove nedelje ste zvezda svog poslovnog okruženja! Sve vam uspeva i sve vam ide od ruke, a svaka obaveza koje se dohvatite biće završena na vreme. Ukoliko postoji neki projekat ili zadatak koji ste ostavljali sa strane, sada je idealan trenutak da na njemu poradite. 

Ljubav
Zazetim škorpijama neka osoba iz bližeg okruženja govori neistine koje mogu u velikoj meri da utiču na odnos sa partnerom i da dovedu do zahlađenja, a negde i do prekida odnosa. Zato u ovoj nedelji uzimajte sa rezervom sve što vam neko kaže o partneru, a ne prija vašem uhu. Slobodne škorpije će flertovati do iznemoglosti. 

Zdravlje 
Postoji mogućnost pojave tremora. 

STRELAC

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Kolegama se ne dopada vaše soliranje u poslovima. Neki vam zavide zato što bi želeli da su poput vas, a drugi zato što se osećaju ugroženim vašim potencijalnim napretkom. Oni koji razmišljaju o poslu, trebalo bi da promisle dva puta zato što neke od mogućnosti mogu samo delovati sjajno, a zapravo su ništa više od mačke u džaku. 

Ljubav
Čini se da vam odnos sa partnerom i dalje prolazi kroz veću krizu, a pojedini strelčevi će ipak morati da okončaju pojedine veze i odnose. Slobodni strelčevi odapinju svoje ljubavne strele ka pojedinim osobama, ali bez prevelikom uspeha. 

Zdravlje
Pokušajte da jedete redovno u razumnim razmacima zato što ove nedelje postoji apsekat koji ukazuje na povećanje šećera u krvi. 

JARAC 

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Nedelja koja sledi, biće mirna i uspešna što se posla tiče. Pojedinim strelčevima se smeši povišica ili čak unapređenje. 

Ljubav
Zauzeti jarčevi počinju da se pitaju da li je partner sa kojim su zapravo prava osoba za njih. Imate osećaj da biste sa nekim drugim bili srećniji i ispunjeniji. Ovaj osećaj trajaće nekoliko nedelja, a kod pojedinih jarčeva čak i meseci. 

Zdravlje
Osećate se odlično i gotovo da nemate nikakve tegobe. 

VODOLIJA 

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Kolege će početi da se vašim naređenima žale na vaš nedostatak ideja, znanja i kreativnosti. Iako vam se čini da je to preterano, pojedini će i te kako imati osnova za tako nešto. 

Ljubav
Što se ljubavi tiče, imate osećaj da vam se nebo sručilo na glavu - partner kao da ima neke druge zanimacije ili pak osobe koje su mu osvojile pažnju, a vi lagano padate na njegovoj listi prioriteta. Slobodne vodolije neće imati uspeha pri flertu za koji i sami znate da je neuverljiv. 

Zdravlje 
Mogući su ozbiljniji problemi sa kožom ili pojava alergija. Izbegavajte hranu sa aditivima i nosite garderobu izrađenu od prirodnih materijala. 

RIBE

Foto: Pixabay.com

 

Posao
Ponašate se neprijateljski i gurate od sebe one kolege i saradnike koje su vam više puta dokazali odanost i privrženost. Imajući u vidu da takvo ponašanje prema njima traje već duže vreme, nemojte se iznenaditi ukoliko neki od najbližih saradnika odluče da više ne sarađuju sa vama. 

Ljubav
Izluđivaće vas partner do te mere da nećete znati kako da rešite konflikt koji je, kako vi to vidite, nastao ni zbog čega. Ovakva situacija će vam prilično iscrpeti energiju ove nedelje. Slobodima se smeši udvaranje osobe koja je ipak, u vašem životu ali i okruženju, samo u prolazu. 

Zdravlje
Unosite što više tečnosti uključujući čajeve i zdrave napitke zato što postoje aspekti koji ukazuju na slabiji rad bubrega. 

 

Ostavite komentar