Lifestyle > Horoskop

Njima NE TREBA VEROVATI: Ovo je 6 najvećih LAŽLJIVACA u HOROSKOPU

Dakle, ko zaslužuje titulu najvećeg Pinokija?

Autor: K1 info/ srecna.republika.rs

21/10/2022 > 08:37

podeli vest:

Njima NE TREBA VEROVATI: Ovo je 6 najvećih LAŽLJIVACA u HOROSKOPU
Foto: Freepik.com


Laž nam u nekim situacijama pomaže da se izvučemo iz nezgodnih situacija, ali ponekad može otići predaleko i da se pretvori u nešto veoma ružno.

Svi smo barem jednom u životu izrekli laž, ali ovih 6 članova Zodijaka zaslužuju titulu najvećeg Pinokija.

Zašto? Zato što baš njima ume da se “omakne” pokoja laž više.

Foto: Pixabay.com

 
Blizanci

Blizanci su najveći lažljivci Zodijaka. Kada ljudi pomisle na ličnost Blizanaca, često su im prve asocijacije na taj intrigantni horoskopski znak njihove neverovatne društvene i komunikacione veštine. Ponekad se čini da potpuno ignorišu činjenicu da su skloni laganju. Blizanci obožavaju da pričaju bez prestanka, ali ih upravo reči koje izlaze iz njihovih usta mogu dovesti u neprijatne situacije, posebno ukoliko nisu pažljivi.

Vaga

Vage lažu kako ne bi povredile ljude u svojoj okolini. One su bez sumnje jedan od najljubaznijih horoskopskih znakova i preziru samu pomisao na to da bi mogle da povrede nečija osećanja. Vage će ići do krajnjih granica kako bi izbegle da uznemire nekog drugog, pa im nije strano ni da se pretvaraju da im se sviđa drugaricina nova haljina koja njoj zapravo uopšte ne stoji. One jednostavno nemaju srca da nekoga razočaraju svojim negativnim mišljenjem. 

Ribe

Ribe najčešće lažu kako bi izbegle neku obavezu. Imaju izuzetno složenu ličnost, ali jedna stvar je jasna kao dan - Ribe cene svoju slobodu više od bilo čega na svetu. Često su okarakterisane kao jedan od najlicemernijih horoskopskih znakova. Sebe predstavljaju za najveće romantičare Zodijaka, a u stvarnosti Ribe preziru bilo kakav oblik vezivanja i neće se libiti da slažu kako bi izbegle ti vrstu obaveze prema nekome. Kada biste Ribe pitali zašto lažu, rekle bi vam da to čine kako bi poštedele osećanja drugih.

Škorpija

Škorpije se vešto služe belim lažima. Svi znamo da su one jedan od najdramatičnijih horoskopskih znakova, te upravo iz tog razloga vole da dodaju prstohvat uzbuđenja svemu, čak i ako to znači “ulepšavanje” istine. Škorpije imaju potrebu da impresioniraju druge ljude, da bude u centru pažnje i da izazivaju divljenje, a baš to ih i podstiče da neretko izgovaraju male bele laži.

Foto: Pixabay.com

 
Rak

Rakovi lažu bez ikakve namere. Oni su po prirodi izrazito maštoviti i kreativni, što je pohvalno, osim kada te svoje veštine iskoriste kako bi izmišljali informacije. Emotivci poput Rakova vole da udovoljavaju ljudima i osećaju stalnu potrebu da okolini zvuče zanimljivo, te ne mogu da se odupru potrebi da malo “pošećere” neke situacije, piše portal my.astrofame.com. Taj horoskopski znak teži da sve zabavi i impresionira, a laži mu nekada posluže kao alat za taj zanat.

Vodolija

Vodolije su veliki avanturisti i kao takve prepune kreativnosti i inovativnosti. Svako ko ima prijatelja rođenog u ovom znaku zna da Vodolije ne vole da im bude dosadno. Kada se to ipak desi, one će početi da smišljaju priče i stvoriće same sebi potpuno novi univerzum. Iz njihove perspektive, Vodolije ne lažu, već sebi stvaraju alternativni svet u koji mogu da pobegnu u trenucima dosade i monotonije. Najbolje je zaključiti da ovaj horoskopski znak ima običaj da meša stvarnost i fantaziju.

 

 

 

Ostavite komentar