Lifestyle > Horoskop

One imaju - SVE: Muškarci NE MOGU DA ODOLE ženama u ovim horoskopskim znacima

Postoje žene koje s lakoćom osvajaju suprotni pol, a prema astrologiji one imaju "posebne moći"

Autor: K1 info/ zena.rtl.hr

10/09/2022 > 19:21

podeli vest:

One imaju - SVE: Muškarci NE MOGU DA ODOLE ženama u ovim horoskopskim znacima
Foto: Pixabay.com


Prema astrologiji neke žene imaju "posebnu moć" i znaju kako da privuku muškarca. Žene rođene u određenim horoskopskim znakovima posebno su zavodljive i suprotan pol im ne može odoleti.

Ali, ne radi se samo o fizičkoj lepoti jer žene rođene u ovim horoskopskim znacima imaju i unutrašnju i spoljašnju lepotu, stil, ali i još neke osobine. One znaju što žele u svom životu i ne pristaju na manje, a to je osobina koja je posebno privlačna muškarcima.

Što je posebno kod ovih žena možete da otkrijete u nastavku. Ko zna, možda su vaš znak ili podznak (takođe je važan!) na ovom spisku.

Bik

Žene rođene u ovom zemljanom znaku posebno su blagoslovljene jer nijedan muškarac ne može odoleti njihovoj lepoti, snazi i šarmu.

Ona je uvek najglasnija osoba u prostoriji i vrlo strastveno razgovara o temama koje su joj važne. Ona zavodi svojim umom, klasičnom lepotom i šarmom.

Ali žena rođena u ovom znaku poseduje i osobine vođe pa će često biti osoba koja sve kontroliše i organizuje u ljubavnom odnosu.

Kada ona uđe u prostoriju svi prestaju da govors, a muškarci su očarani lepotom i stilom.

Možda će nekim ljudima izgledati opasno, ali kada je upoznaju shvatiće da je fantastična osoba koja zrači toplinom. Pametna je i nikada ne pristaje ne manje od onoga što zaslužuje. Možda joj baš zbog toga muškarci ne mogu odoleti?

Potrebno je puno vremena da se zaljubi i preda ljubavi, ali jednom kada to jednom uradi biće to za celi život.

Blizanci

Žena rođena u ovom znaku jako dobro "čita" ljude i zato joj muškarci ne bi trebalo da podmeću neke lažne priče.

Žene rođene u znaku Blizanaca imaju neverovatne oči koje nose posebnu dubinu. Ako se muškarac duboko zagleda u njih neće moći da prestane da gleda i odmah će se zaljubiti.

Pored lepote, žena rođena u ovom znaku je iskrena i ljubazna i želi da izbegne svađe. Ali to ne znači da neće reagovati kada je duboko povređena. Puno toga može da trpi duže vreme, ali jednom kada eksplodira više nema povratka.

Takođe ima snažan karakter i uvek će se potruditi za ljude u svom životu. Boriće se za pravu ljubav jer zna da je danas vrlo retka.

Žena rođena u ovom zračnom znaku je pametna, zabavna i ležerna zbog čega je odlično društvo.

Foto: Pixabay.com

 
Jarac

Žena rođena u ovom znaku izbegavaće zabavu za jednu noć i uopšte je neće zanimati kratke veze. Radije će biti sama nego pristati na nešto manje od onog što zaslužuje.

Vrlo je inteligentna pa će razgovori s njom uvek biti interesantni i poučni, a voli kada muškarac ima nešto pametno da kaže. Zgodan muškarac koji samo traži zabavu nikada neće biti njen izbor.

Žena rođena u ovom znaku zna da je lepota prolazna, ali da se karakter muškarca ne menja lako. Jaka je i uvek ostvari svoje ciljeve, bez obzira koliko će joj vremena biti potrebno.

Ona nikada neće ostati u toksičnoj vezi ili sa zlostavljačem jer se previše poštuje da bi dozvolila da je muškarac kontroliše.

Kada muškarac osvoji ovu ženu biće posebno srećan jer ona je puno toga. Njezina lepota, snažna volja i dobro srce biće zvezda vodilja, a muškarac će se dobro osećati u svojoj koži.

Foto: Pixabay.com

 

Ostavite komentar