Lifestyle > Horoskop

ANTIPROTIVNI, pa to ti je: Ovo su znaci koji NE PODNOSE Dan zaljubljenih

Da li ste i vi među onima koji bojkotuju najromantičniji praznik?

Autor: K1 info/ srecna.republika.rs

14/02/2023 > 07:27

podeli vest:

ANTIPROTIVNI, pa to ti je: Ovo su znaci koji NE PODNOSE Dan zaljubljenih
Foto: Pixabay.com


Za mnoge je Dan zaljubljenih najromantičniji praznik u godini. Svi ga iščekuju i raduju se danu koji će  posvetiti srcu dragoj osobi.

Ipak, ovi horoskopski znaci uopšte ne mare za pomenuti praznik, a evo i zašto.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su po prirodi veoma slobodoumni i nezavisni, ne mare za konvencije i ne vole pravila i ograničenja. Zato nije ni čudo što ih Dan zaljubljenih ne zanima previše. Sama ideja da tog dana mora da se slavi ljubav i simboličnim gestom obraduje partner odbija Vodolije koje izražavaju emocije kada to žele i na način koji njima odgovara, a ne 14. februara uz bombone i ruže. Ako ipak želite da ih razveselite na ovaj praznik, izbegavajte plišane medvede i čokoladna srca, a umesto toga izaberite knjigu na temu koja zanima vašu Vodoliju.

Strelac

Strelci su direktni sa svojim emocijama tokom cele godine i zato im Dan zaljubljenih nije poseban dan. Naprotiv, pripremiće vam posebno iznenađenje tokom običnog dana, a ne očekujte velike romantične gestove na Dan zaljubljenih. Strelci takođe nisu ljubitelji tradicionalne romantike, preterivanje sa cvećem i srcima nije u njihovom stilu i to je još jedan razlog zašto ne vole Dan zaljubljenih.

Ovan

Ovnovi znaju da su broj jedan i ne morate im to dokazivati 14. februara. Ne vole ni javno iskazivanje nežnosti i emocija, pa ih nikako ne obasipajte cvećem ili drugim poklonima nasred trga. Ako kod kuće imate tvrdoglavog ovna koji ne voli Dan zaljubljenih, ne pokušavajte ni da se predomislite jer ćete ga samo razbesneti. Ovnovi drže reč i svoje mišljenje po svaku cenu, čak i kada je Dan zaljubljenih u pitanju.

 

Ostavite komentar