Kultura > Muzika

NBA zvezde na koncertu RIBLJE ČORBE i VAN GOGHA u Čikagu

Na svirci Joe’s Live bili su i košarkaši Nikola Vučević, Goran Dragić i Marko Simonović

Izvor: K1info

04/10/2022 > 08:35

podeli vest:

NBA zvezde na koncertu RIBLJE ČORBE i VAN GOGHA u Čikagu
Foto: STV


Posle sjajnog koncerta u Torontu, Riblju Čorbu i Van Gogh dočekala je u ponedeljak uveče prepuna dvorana Joe’s Live u Čikagu i publika željna dobre rokenrol svirke. 

Koncert je počeo nastupom Van Gogha, a Zvonimir Đukić Đule proveo je publiku kroz legendarne hitove benda koji je na rokenrol sceni više od 35 godina. Na nastupu su se pevale stare dobro poznate pesme ali i neke sa novijih albuma.

– Trideset i šest godina plovidbom morem bez obala došli smo i u Čikago - rekao je frontmen grupe Van Gog i dodaje da je ovo prvi pravi ozbiljni koncert ove grupe u Americi i Kanadi i nada se da će tokom turneje obići još neke gradove Amerike.

- Utisci su fenomenalni i kad dođete posle mnogo godina u Čikago i sretnete se sa svim generacijama i vidite da publika zna svako slovo i sve reči pesama onda je to pravo zadovoljstvo za koje treba živeti i stvarati dalje - dodaje Đule.

Posle energične svirke Van Gogha nastupila je Riblja Čorba sa svojim svima poznatim hitovima koji su raspalili atmosferu u krvatoj dvorani. Bora Đorđević, odlično raspoložen, izneo je sve svoje pesme i preneo sjajnu energiju publici koja je uzvatila aplauzima, pesmom, vrištanjem i ovacijama.

Ribljoj Čorbi se tokom koncerta priključio na bini i organizator Aci Marsenić koji je na gitari zajedno sa bendom odsvirao pesmu “Gde si u ovom glupom hotelu”. 

 

Bora Čorba ni u poznim godinama ne posustaje a kako kaže ovoga puta bilo je puno emotivnog naboja i kod publike i benda. Zadovoljan je nastupima i u Torontu i Čikagu, a za STV je rekao da je u planu novi album, pa će biti razloga da se ponovo sretne s publikom u Americi.

Zanimljivo je da su koncertu prisistvovali i NBA košarkaši Nikola Vučević, Goran Dragić i Marko Simonović.

Organizator koncerta bio je Pure Live Music LTD.

Ostavite komentar