Kultura > Muzika

BRKOVI ponovo u Beogradu posle 4 godine, dovode i BUGARSKU SENZACIJU "Vasko Žabata"

U hangaru Luke Beograd pored Brkova nastupiće i njihovi specijalni gosti, bugarski orkestar Kamčija i Travolta iz Borča Grede

Autor: K1 info

24/08/2022 > 21:18

podeli vest:

BRKOVI ponovo u Beogradu posle 4 godine, dovode i BUGARSKU SENZACIJU "Vasko Žabata"
Foto: Sanjin Kaštelan


Poznati Balkan-pank-folk bend Brkovi, nakon četiri godine održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu, a kao specijalne goste najavljuju popularni bugarski orkestar Kamčija sa pesmom "Kombajn-vršalica" (Vasko Žabata) koja je postala najaktuelniji hit u regionu, a ovo će biti njeno premijerno izvođenje u Srbiji.

Još jedan gost koncerta biće Travolta iz Borča Grede, koji će svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Šemso i ekipa.

Posle poslednjeg samostalnog koncerta u prepunoj Hali sportova "Ranko Žeravica", koji je održan 2018. godine i izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike, "brkati momci" vraćaju se na beogradsku scenu 7. oktobra i to pravo u Hangar Luke Beograd.

Foto: Sanjin Kaštelan

Brkovi

Koncert počinje u 21 h, a ulaznice će se naći u prodaji od četvrtka 25.avgusta na sajtu tickets.rs.

Brkovi postoje već 18 godina i do sada su objavili 7 studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, postavši jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu, koja poslednjih godina rasprodaje koncerte i učestvuje na svim najznačajnijim festivalima.

Pored sjajne energije koju prenose na publiku, bend je poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su nazvali "PunkFolkWellness".

Brkovi su ovog proleća nastupom u Minhenu započeli turneju "Novo (Ne)normalno" i nastavljaju je širom regiona i čitave Evrope, nižući nastupe na gotovo svim renomiranim festivalima, a sada stižu i pred beogradsku publiku.

Foto: Brkovi-plakat

 

U toku je prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 1.000 dinara, dok je fan pit trenutno u prodaji po promotivnoj ceni od 1.500 dinara. Na dan koncerta cena karte iznosiće 1.500 dinara, dok će fan pit biti 2.000 dinara.

Povodom početka prodaje karata u toku je akcija 1+1 kojom prvih 50 najvećih fanova ima priliku da uz kupljenu jednu regularnu ulaznicu dobije još jednu poklon kartu za nastup svog omiljenog benda.

Ostavite komentar