Kultura > Film/TV

Glumac Oven Vilson IMA POSEBAN "znak" za SVOJE FANOVE u filmovima

Vilson je najpoznatiji po ulogama u romantičnim komedijama, a često smo mogli da ga čujemo kako uzvikuje "wow"

Autor: K1info/klix.ba

19/11/2022 > 21:14

podeli vest:

Glumac Oven Vilson IMA POSEBAN "znak" za SVOJE FANOVE u filmovima
Foto: Youtube PrintScreen


Holivudski glumac Oven Vilson osvojio je brojne gledaoce svojim ulogama. Ali, ako ste njegov verni fan, mogli ste da primetite kako glumac već godinama ima simpatičan "tik", koji se provlači kroz gotovo sve likove koje je igrao. Sada je objasnio i šta on znači.

Vilson je najpoznatiji po ulogama u romantičnim komedijama, a često smo mogli da ga čujemo kako uzvikuje "wow", što je za njega već postala neka vrsta uzrečice.

Ovenov izraz lica i pomalo otegnuto "wow" koje izgovori postalo je prepoznatljivo, što je, iz uloge u ulogu, ovaj "tik" glumca učinilo još simpatičnijim.

Ovaj 54-godišnjak objasnio je zašto je tu reč izgovorio mnogo puta od svog debitantskog filma iz 1996. godine "Bottle Rocket", objasnivši da je to neka vrsta "znaka" za njegove fanove.

- Ta reč je za moje istinske obožavaoce i ona deluje poput neke vrste 'namigivanja' njima. Ako ste dovoljno srećni da budete jedna od osoba iz ove grupe, onda je to mali signal za vas - objasnio je glumac.

Od svog debija, Vilson je nastavio da upotrebljava tu reč u još 27 od 52 filma u kojima se pojavio, ukupno je izgovorivši 81 put.

Njegovi fanovi čak su prikupili i neke zanimljivosti o Vilsonovom "wow", među kojima se navodi kako ovu uzrečicu najviše korisiti u filmu "Midnight in Paris" iz 2011. gdje ju je ponovio čak 7 puta.

Vilson je svestan da su njegovi fanovi zaluđeni kada izgovori "wow", a jednom su mu priredili i događaj gde se velika grupa njih okupila kako bi viknuli njegovu omiljenu reč. Takođe, na YouTubeu napravljena je i kompilacija filmova do 2017. kada je Oven upotrebio svoju uzrečicu.

"On nekako uspeva da njegovo 'wow' zvuči iskreno, sarkastično i kao da se ruga nekome u isto vreme", jedan je od brojnih komentara ispod videa.

Inače, Oven je i dalje aktivan u snimanju filmova, a poslednje ostvarenje ovog glumca je film sa Dženifer Lopez "Marry Me", koji je izašao početkom ove godine.

 

 

 

Ostavite komentar