Kultura > Film/TV

"Možete da me poljubite u…" - Zašto je CNN ZABRANIO VODITELJIMA DA PIJU za doček Nove godine

Novi izvršni direktor kablovske mreže Kris Liht rekao je zaposlenima da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN

Autor: K1info/klix.ba

18/11/2022 > 18:33

podeli vest:

"Možete da me poljubite u…" - Zašto je CNN ZABRANIO VODITELJIMA DA PIJU za doček Nove godine
Foto: Youtube PrintScreen


Novi šef CNN rekao je da voditelji u programu neće moći da piju tokom izveštavanja sa dočeka Nove godine, iako će Endi Koen i Anderson Kuper biti izuzeti od zabrane.

Novi izvršni direktor kablovske mreže Kris Liht rekao je zaposlenima na sastanku ove nedelje da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN u očima gledalaca, navodi se u tekstu magazina Variety koji se poziva na neimenovano osoblje CNN.

Restrikcije dolaze pošto su zaposleni u CNN poput Dona Lemona bili vidljivo pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludorije donele su mu popularnost na društvenim mrežama. Jedne godine probušio je uho uživo tokom emitovanja nakon što je otkucala ponoć. Tokom drugog emitovanja, pijani Lemon izjavio je da je "odrastao muškarac" koji "može da podeli svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude".

"Možete da me poljubite u stražnjicu, nije me briga. Baš me briga", rekao je Lemon tada.

Čini se da Endi Koen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane, nije zadovoljan odlukom izvršnog direktora pa je u svojoj emisiji u sredu zvučao prkosno, obećavši da neće smanjiti konzumiranje alkohola na Tajms Skveru uprkos pređašnjim neugodnostima u novogodišnjoj noći.

- Samo želim da znate da ćemo Anderson i ja partijati jače nego što smo ikada pre partijali u novogodišnjoj noći! - rekao je energični Koen gledaocima dok su njegovi gosti aplaudirali sa odobravanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Cohen (@bravoandy)

Koen je u sredu pustio isečak prethodne novogodišnje emisije u kojoj svojoj trezvenosti govori "Sayonara, gubitniče". Komentar je zapravo bio deo Koenovog govora protiv tadašnjeg gradonačelnika Njujorka Bila de Blazia. Voditelj je kasnije rekao da se "ne seća" svog govora o gradonačelniku.

Ovogodišnji doček Nove godine biće prvi u eri novog izvršnog direktora, koja je započela početkom ove godine posle odlaska njegovog prethodnika, Džefa Cukera.

 

Ostavite komentar