Kultura > Film/TV

Evan Piters se od uloge Džefrija Damera OPORAVLJAO GLEDAJUĆI komedije i romanse

Tridesetpetogodišnji glumac priznao je da je oklevao sa prihvatanjem uloge Damera kada mu je ponuđena

Autor: K1info/index.hr

31/10/2022 > 12:49

podeli vest:

Evan Piters se od uloge Džefrija Damera OPORAVLJAO GLEDAJUĆI komedije i romanse
Foto: Youtube PrintScreen


Evan Piters otkrio je kako je morao da gleda komedije poput "Step Brothers" ne bi li se vratio u radosno raspoloženje posle tumačenja lika serijskog ubice Džefrija Damera. Glumac je na nedavnom panelu govorio o svom najnovijem uspehu, Netflixovoj hit seriji "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story", koja je postala jedna od najgledanijih na platformi ikada.

Piters je govorio o načinu razmišljanja tokom procesa ulaska u lik ozloglašenog kanibala iz Milvokija i tome kako se uživeo u ulogu. Posle svega, glumac je rekao kako je morao da gleda komedije da bi se oraspoložio.

- Hteo sam da pružim 120 odsto od sebe tokom čitavog snimanja, pa sam duboko zaronio u crnilo i negativnost - priznao je glumac.

- Ali kada se sve završilo, rekao sam da je vreme za radosnije raspoloženje i do toga sam došao gledajući komedije i romanse. Vratio sam se porodici i, da, gledao "Step Brothers" - rekao je Piters, prenosi The Hollywood Reporter.

Tridesetpetogodišnjak je priznao da je oklevao sa prihvatanjem uloge Damera kada mu je ponuđena.

Nisi Neš, glumica koja je igrala ulogu Damerove susetke Glende Klivlend, rekla je da se Piters držao podalje od ostatka glumaca i ekipe koja je radila na seriji.

- Ljudi su pitali kakav je Evan, a ja sam im odgovorila - stvarno nemam pojma. Bio je distanciran - rekla je glumica.

 

 

 

Ostavite komentar