Kultura > Film/TV

PRIPREMITE MARAMICE - nova Netflixova serija RASPLAKALA MILIONE

Za ljubitelje Italije, ljubavnih priča, hrane, ali i za one koji bi da se dobro isplaču, ovo je idealna serija

Autor: K1info/klix.ba

26/10/2022 > 22:32

podeli vest:

PRIPREMITE MARAMICE - nova Netflixova serija RASPLAKALA MILIONE
Foto: Youtube PrintScreen


"From Scratch" je romantična drama o ljubavnoj priči američke studentkinje umetnosti i italijanskog kuvara. Serija prati živote para dok doživljavaju negativne i pozitivne strane svoje romanse.

Amerikanka Ejmi, koju glumi Zoi Saldana, za vreme studija u Italiji upoznaje sicilijanskog kuvara po imenu Lino, kojeg igra Euđenio Mastrandrea.

Kada su trebali da prožive najlepše trenutke kao par, Lino saznaje da ima rak. Par se mora pomiriti sa porodicom i prebroditi teške mesece i godine, suočeni sa neminovnim gubitkom.

Gledaoci su oduševljeni serijom, a neki čak priznaju da nemaju hrabrosti da odgledaju poslednju epizodu.

- "From Scratch" na Netflixu bez sumnje je najbolja serija koju sam gledala ove godine. Smejala sam se, smeškala i plakala. Toplo je preporučujem. 10/10", "Počeo da gledam "From Scratch" na Netflixu misleći da je to serija o hrani i sada mi je srce slomljeno i nijedan deo mene nije bio spreman za to", "Nisam očekivala da će me "From Scratch" na Netflixu emocionalno uništiti... a čak se zasniva na istinitoj priči - samo su neke od reakcija gledalaca.

Zanimljivo je da je Zoi Saldana u stvarnom životu u braku sa Italijanom.

- Činjenica da bih se naglas nasmejala na sve stvari kroz koje je ona prošla, kao žena koja nije Italijanka i koja se udala za tipičnog Italijana - to je za mene svakodnevno. To je saga koja nikad ne prestaje, koju volim. Naučila sam da prihvatim mnogo toga - objasnila je glumica posle snimanja serije.

 

 

 

Ostavite komentar