Kultura > Film/TV

Mirijam Margolis O ULOZI profesorke Spraut: NISAM FAN Harija Potera

Glumica je otkrila da je za svoju ulogu u franšizi plaćena samo 60.000 funti i da nikada nije pogledala film

Autor: K1info/index.hr

25/10/2022 > 18:50

podeli vest:

Mirijam Margolis O ULOZI profesorke Spraut: NISAM FAN Harija Potera
Foto: Youtube PrintScreen


Britanska glumica igrala je profesorku Spraut u dva filma, "Hari Poter i dvorana tajni" iz 2002. i "Hari Poter i relikvije smrti: Drugi deo" iz 2011. postavši jedan od omiljenih likova generaciji dece.

U nedavnom intervjuu za Metro, 81-godišnja glumica otkrila je da u to vreme nije bila posebno impresionirana iznosom koji je dobila: - Nikada nisam zaradila milione na filmu. Mislim da tri ili četiri glavne osobe jesu i da su to zaslužili, ali moj lik nije.

- Glumila sam samo u dva filma i dobila svega 60.000 funti kao profesorica Spraut, ali ne gunđam... Sada. Tada sam gunđala, ali film me je učinio vrlo slavnom - otkrila je u intervjuu.

Uprkos uspehu koji joj je uloga donela, Margolis je ranije otkrila da nije fan Harija Potera, što je sigurno pomalo šokantno za obožavaoce.

U videu na Cameu, koji je podelio obožavalac koji ga je kupio, glumica je priznala: - Razumem da ste ti i Kris veliki obožavaoci Harija Potera. Evo u čemu je stvar - ja nisam.

- Nisam protiv toga, samo me ne zanima. Nikada nisam pogledala film. Nikada nisam čitala te knjige. Jednostavno stavljam novac u džep kada stigne i veoma sam zahvalna na tome - otkrila je.

- Mislim da je Džej Kej Rouling sjajna spisateljica i sigurna sam da je svet Harija Potera dobar svet. Ali to nije moj svet - zaključila je Mirijam Margolis.

 

 

 

Ostavite komentar