Kultura > Film/TV

Peni i Lenard bili su ZALJUBLJENI u "Štreberima" - baš kao i Kejli i Džoni u STVARNOM ŽIVOTU

Kejli Kuoko i Džoni Galecki bili su par od 2008. do 2010., a privlačnost je bila očita od početka snimanja serije

Autor: K1 info/index.hr

05/10/2022 > 21:02

podeli vest:

Peni i Lenard bili su ZALJUBLJENI u "Štreberima" - baš kao i Kejli i Džoni u STVARNOM ŽIVOTU
Foto: Youtube PrintScreen


Kejli Kuoko ispričala je da je bila zaljubljena u kolegu iz serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) Džonija Galeckija, zbog čega su joj neke scene sa snimanja bile "prilično neprijatne".

Peni i Lenard bili su par u CBS-ovom sitkomu, ali hemija nije postojala samo pred kamerama. Kuoko i Galecki su se zabavljali od 2008. do 2010, a privlačnost je bila očita od starta snimanja serije. Bivši par ispričao je sve o početku njihove romanse za Vanity Fair pred objavljivanje knjige povodom 15. godišnjice od početka emitovanja.

"Bila sam jako zaljubljena u njega"

Kuoko je ispričala kako je bila "jako zaljubljena" u Galeckija već na samom početku snimanja serije i da to nije skrivala.

- On je tako razmetljiv. Oboje smo izlazili sa drugim ljudima u to vreme, ali ja sam mislila samo na Džonija. Onda kad sam saznala da i on nešto oseća, rekla sam: 'Uh, ovo će da bude problem'.

Ipak, Galecki u početku nije bio svestan njenih osećanja prema njemu.

- Imam zdrav ego, ali stvarno moraš nekako da me udariš po glavi kako bi mi dala do znanja da flertuješ sa mnom - rekao je glumac. - Nisam imao pojma o bilo kakvoj zaljubljenosti pre nego što smo Kejli i ja počeli da se zabavljamo.

Prvi poljubac

Glumica kaže kako se hemija između njihovih likova nije mogla poreći, čak i pre nego što su počeli da izlaze.

- U svim scenama je bilo očito da postoji "nešto". Bilo je hemije i bili smo zaljubljeni jedno u drugo. To je trajalo tokom čitave prve sezone dok stvarno nismo počeli da se zabavljamo.

Govoreći o Peninom prvom poljupcu sa Lenardom, Kuoko je priznala da joj nije bilo lako da snimi scenu.

- Bila sam užasno nervozna zbog našeg prvog poljupca. Mislim, ljubila sam ga kao Peni pre nego što smo postali par, ali je čudno kada si zaljubljen u nekoga i ljubiš ga kao glumca.

 

 

 

Ostavite komentar