Kultura > Film/TV

Kristina Riči: STIDIM SE uloge u "Casperu", iskreno - NISAM SE NI TRUDILA

Glumica je poznata po ulogama neobičnih likova s mračnom stranom, baš kao u filmu "Casper" iz 1995, koji joj nije na listi najdražih

Autor: index.hr

20/08/2022 > 15:09

podeli vest:

Kristina Riči: STIDIM SE uloge u "Casperu", iskreno - NISAM SE NI TRUDILA
Foto: Youtube PrintScreen


Glumica je u podkastu Marka Marona govorila o počecima svoje karijere, osvrnuvši se na filmove "Adams Family" i "Casper" koji su je proslavili. Riči je izjavila da joj "Casper" nije drag film, ne zato što je loš, nego zato što smatra da je loše odglumila svoju ulogu.

- Ako pogledate film, zaista sam loša. Ljudi se toliko naljute kad to kažem - objašnjava glumica, dodajući da im uvek odgovori: - Ne, to je predivan film. Pravo blago detinjstva. Ali ja sam grozna u njemu.

Glumica je pojasnila kako se dosta toga događalo u njenom životu za vreme snimanja filma.

- Sve je bilo tako teško. Uvek sam bila razdražljiva i mislim da se nisam trudila, ako ćemo iskreno. Sramota je, ali mislim da se nisam trudila onoliko koliko je trebalo

Riči (42) je nedavno ponovo pogledala film sa svojim osmogodišnjim sinom Fredijem, ali nije promenila mišljenje o svojoj glumi.

Glumica je imala 13 godina kad je igrala u filmu, a za mnoge njene obožavaoce i fanove 90-ih, "Casper" je jedan od klasika i film koji je deo tradicije praznika Helovin.

Ostavite komentar