Kultura > Film/TV

Superheroji NA OKUPU: Majkl Kiton i Ben Aflek IGRAJU Betmena, dok je Nikolas Kejdž SUPERMEN u filmu "The Flash"

Kejdž je trebalo da igra Supermena u filmu "Superman Lives" Tima Bartona, ali projekat iz 1998. nije realizovan

Izvor: K1info

25/05/2023 > 20:01

podeli vest:

Superheroji NA OKUPU: Majkl Kiton i Ben Aflek IGRAJU Betmena, dok je Nikolas Kejdž SUPERMEN u filmu "The Flash"
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP


Majkl Kiton nije jedina zvezda iz prošlosti DC-a koja se pojavljuje u predstojećem superherojskom filmu "The Flash" Warner Brosa.

Reditelj filma Endi Mušeti otkrio je za Esquire Middle East da niko drugi do Nikolas Kejdž ima ulogu Supermena u pomenutom ostvarenju. To je iznenađujuća vest za ljubitelje stripova i Kejdža, koji je pre 25 godina trebalo da se pojavi u toj ulozi u propalom projektu "Superman Lives" Tima Bartona.

- Nik je bio apsolutno fenomenalan - rekao je Mušeti.

- Iako je u pitanju kameo uloga, on je zaronio u nju… Čitav život sam sanjao da radim sa njim. Nadam se da će mi se uskoro ponovo pružiti prilika za saradnju.

- On je veliki Supermenov fan, pravi strip fanatik - dodao je Mušeti.

Obožavaoci Nikolasa Kejdža znaju da glumac gaji veliku ljubav prema čuvenom superheroju. Ne samo da je trebalo da se pojavi u ulozi Supermena u neostvarenom projektu, već je i svom sinu dao ime Kal-El, što je Supermenovo ime na njegovoj matičnoj planeti Kripton.

Ostaje da se vidi kakva je Kejdžova uloga kao Supermena u zapletu filma  "The Flash".

Foto: Youtube PrintScreen/DC

Majkl Kiton

Radnja filma smeštena je u DC multiverzum, što objašnjava povratak Majkla Kitona kao Betmena/Brusa vejna po prvi put otkako je glumio u filmovima "Batman" (1989) i "Batman Returns" (1992) Tima Bartona. Ben Aflek takođe ponavlja ulogu Betmena iz filmova "Batman v Superman: Dawn of Justice" i "Justice League" Zaka Snajdera.

Pošto je pokrenuo filmsku franšizu o Betmenu za Warner Bros, Tim Barton je 1998. počeo da razvija film "Superman Lives". Scenario je napisao Kevin Smit, a radnja je bila usredsređena na Supermenovu borbu sa superzlikovcem Dumsdejem.

- Bio je više kao Supermen iz 1980-ih, poput samuraja sa dugom crnom kosom - rekao je nedavno Kejdž za Variety o propalom projektu.

- Mislio sam da će zaista biti drugačiji, neka vrsta emo Supermena, ali se nije ostvarilo.

Tokom istog intervjua, Kejdž je rekao:

- Ne moram da budem u MCU, ja sam Nik Kejdž.

Možda mu Marvel Cinematic Universe nije potreban, ali Kejdž je napokon okončao 25-godišnje čekanje da se pridruži DC univerzumu.

"The Flash" stiže u bioskope 16. juna.

Ostavite komentar