Kultura > Film/TV

Kad ti NESTANE muž, a ti ostaneš SAMA sa detetom: SVAKI OD LIKOVA u seriji "Nemirni" NEŠTO KRIJE

Ana Mandić primećuje da je netipično što u seriji žene igraju likove koji se uglavnom dodeljuju muškarcima i da su fenomenalno uradile posao

Izvor: K1info/Tanjug

19/05/2023 > 22:29

podeli vest:

Kad ti NESTANE muž, a ti ostaneš SAMA sa detetom: SVAKI OD LIKOVA u seriji "Nemirni" NEŠTO KRIJE
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Ana Mandić koja je govorila o svojoj ulozi u seriji "Nemirni".

Mandić je rekla da u seriji reditelja Darka Nikolića igra lik Nevene, majke deteta kojoj nestaje muž, što joj je bilo uzbudljivo jer se nikad nije našla u toj situaciji.

- Ne znam da li bih uspela da budem kao ta žena. Ona je dosta sabrana, ima jasan cilj, zna šta hoće, bez obzira na okolnosti. Želi da zaštiti svoje dete i nađe svog muža - rekla je glumica.

Prema njenim rečima, u seriji svaki od likova nešto krije, a gledaocima će biti zanimljivo i uzbudljivo gledati "Nemirne" kao slagalicu, gde kroz svaku epizodu slažu njen deo, a "ima i dosta iznenađenja".

- Ima dosta ženskih likova. To je za moj ukus jedan veliki pomak. Jako dobru glavnu ulogu detektivke igra Nikolina Friganović, i Jelena Stupljanin ima fantastičnu ulogu. Nije tipično da ovakve likove igraju žene. Uglavnom je to dodeljeno muškarcima. Ima dosta žena koje su fenomenalno uradile posao i konačno dobile priliku - istakla je Mandić.

 

Govoreći o svojoj karijeri u pozorištu i televiziji, Mandić je rekla da je u kući i na fakultetu stekla radnu etiku prema kojoj "šta god uzmete da radite - uradite do kraja", i držala se odluke da ne spaja jedno i drugo, odnosno da joj se ne preklapaju snimanja i rad na predstavi.

- Za mene se to pokazalo dobrim, kvalitetnim i zdravim odnosom prema poslu. Bilo kog se latimo, da ga uradimo do kraja kao ljudi - istakla je glumica.

Mandić je priznala da su joj u pozorištu sve uloge omiljene, ali da je će joj "uvek biti mezimica" predstava koju najduže igra "Konstelacije", a bila je prva koju je radila u Ateljeu 212.

 

Ostavite komentar