Kultura > Film/TV

Harison FORD u KANU na PREMIJERI novog filma o INDIJANI Džonsu: Nećete me VIŠE gledati...

Ovo ostvarenje će biti prikazivano za širu publiku krajem sledećeg meseca

Izvor: K1info/Tanjug

18/05/2023 > 23:00

podeli vest:

Harison FORD u KANU na PREMIJERI novog filma o INDIJANI Džonsu: Nećete me VIŠE gledati...
Foto: Tanjug/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP


Harison Ford prisustvovao je danas kanskoj premijeri filma Indiana Jones and the Dial of Destiny, 15 godina otkako je snimljen poslednji nastavak priče o arheologu avanturisti sa šeširom i korbačem.

Kako navodi Reuters, u poslednjem nastavku Indiana Jones igra i danski glumac Mads Mikelsen, kao i zvezda TV serije "Fleabag" Fibi Voler-Bridž. Ovo je prvi film iz tog niza koji nije režirao Stiven Spilberg, a ovoga puta režiju je potpisao Džejms Mangold.

Osamdesetogodišnji Ford, koji će takođe dobiti počasnu nagradu na Filmskom festivalu u Kanu za svoju bioskopsku karijeru, rekao je prošlog meseca da će mu ovo biti poslednji put da igra Indiana Jones.

Agencija navodi da u poslednjem filmu  Indiana Jones and the Dial of Destiny, zajedno sa svojom kumicom koju igra Voler-Bridž, pokušava da pronađe brojčanik koji ima moć da kontroliše vreme, kao i da je glavni negativac bivši nacista zaposlen u NASA, a kojeg igra Mads Mikelsen.

Datum izlaska najnovijeg filma je nekoliko puta odlagan nakon što je objavljen 2016. godine i direktan je nastavak filma 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull iz 2008. godine, koji je dobio pomešane kritike.

Film će biti prikazivan za širu publiku krajem sledećeg meseca.

 

Ostavite komentar