Kultura > Film/TV

PROSLAVIO GA Piter Selers, a sada će ga igrati VELIKI KOMIČAR: Edi Marfi je novi INSPEKTOR KLUZO?

Pored Pitera Selersa, u ulozi nespretnog inspektora oprobali su se i Alan Arkin, Rodžer Mur i Stiv Martin

Izvor: K1info

18/05/2023 > 19:17

podeli vest:

PROSLAVIO GA Piter Selers, a sada će ga igrati VELIKI KOMIČAR: Edi Marfi je novi INSPEKTOR KLUZO?
Foto: Youtube PrintScreen/Saturday Night Live


Glumac Edi Marfi je u pregovorima da igra inspektora Kluzoa u MGM-ovom predstojećem filmu "Pink Panther", otkriva Variety.

Novu verziju klasičnog ostvarenja režiraće Džef Fauler, reditelj filma "Sonic the Hedgehog", dok je za scenario zadužen Kris Bremner ("Bad Boys for Life",  "The Man From Toronto").

Franšiza "Pink Panther" startovala je komedijom iz 1963. u kojoj je Piter Selers glumio inspektora Žaka Kluzoa. Selers je ponovio ulogu u filmovima "A Shot in the Dark" (1964), "The Return of the Pink Panther" (1975), "The Pink Panther Strikes Again" (1976) i "Revenge of the Pink Panther" (1978). U ulozi su takođe bili Alan Arkin, Rodžer Mur i Stiv Martin.

Marfi je nedavno igrao u Netflixovom filmu "You People" zajedno sa Džonom Hilom, Loren London i Džulijom Luis-Drajfus. Film se fokusira na međurasni odnos i kulturalni sukob između crnačkog i jevrejskog porodičnog para.

Najpoznatiji je po komedijama kao što su "The Nutty Professor", "Coming to America",  "Beverly Hills Cop", "48 Hrs", kao i po pozajmljivanju glasa magarcu u animiranoj franšizi "Shrek".

Posle Marfijeve izjave da je zainteresovan za spinof film o magarcu, Variety je u aprilu izvestio da je izvršni direktor Illuminationa Kris Melandri otvoren za tu ideju, dok trenutno sastavlja originalnu glumačku ekipu za peti film "Shrek".

 

Ostavite komentar