Kultura > Film/TV

Isidora Janković: Nikola Tesla je NOVI LIK u seriji "Beležnica profesora Miškovića"

Glumica kaže da je reditelj Miroslav Lekić "divan, fantastičan čovek" i da se na snimanju "osetila energija i ljubav koju je uložio"

Izvor: K1info/Tanjug

08/03/2023 > 21:02

podeli vest:

Isidora Janković: Nikola Tesla je NOVI LIK u seriji "Beležnica profesora Miškovića"
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Isidora Janković koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Beležnica profesora Miškovića".

Janković je rekla da igra mladu Dragicu koju Danica Radulović tumači u radnji smeštenoj u 2003. godini, odnosno da je sa Aleksandrom Radojičićem u ulozi mladih roditelja Boška (Momčilo Otašević), koji kasnije otkriva stvari koje su majka i otac krili od njega.

- Danica je tajanstvena osoba koja kao majka mora da se suočava sa svojim odlukama i tegobama koje donosi brak i odrastanje jedinca deteta. U drugoj sezoni postane malo žustrija, malo više uzima stvari u svoje ruke. U prvoj sezoni je bila pasivnija - rekla je glumica.

Prema njenim rečima, gledaoce su seriji najviše privukli pitanja i zagonetke, istorijski događaji koji jesu delom fantazija i fikcija, a druga sezona je najzanimljivija po novom liku Nikole Tesle "koji je naš najmističniji istorijski lik".

O reditelju Miroslavu Lekiću, Janković kaže da je "divan, fantastičan čovek" i da joj je kao mladoj glumici velika čast da radi sa tako iskusnim čovekom, koji je na snimanju "znao šta tačno hoće, osetila se njegova energija i ljubav koju je uložio".

 

Ostavite komentar