Kultura > Film/TV

REMI MALEK u izdanju kakvom ga NISTE videli: "The Amateur" u borbi sa TERORISTIMA

Glumac se pojavljuje u ostvarenju "Oppenheimer" Kristofera Nolana, a takođe je uključen u mini seriju o životu i karijeri Bastera Kitona

Izvor: K1info

18/02/2023 > 20:13

podeli vest:

REMI MALEK u izdanju kakvom ga NISTE videli: "The Amateur" u borbi sa TERORISTIMA
Foto: Instagram/ramimalekofficial__


Kada smo poslednji put gledali Remija Maleka u špijunskom trileru, on je igrao negativca u filmu "No Time To Die" (Nema vremena za umiranje) sa Danijelom Krejgom kao tajnim agentom Džejmsom Bondom.

Ali u budućem filmu mogao bi da se nađe na drugoj strani moralnog spektra, iako ima osvetničke sklonosti. Malek je predviđen za nosioca glavne uloge u filmu "The Amateur", koji bi trebalo da radi Džejms Hoz, reditelj televizijske serije "Slow Horses".

Geri Spineli napisao je najnoviji scenario, u kome kriptograf CIA-e posle tragične smrti supruge u terorističkom napadu u Londonu zahteva od svojih šefova da krenu za njima.

Kada postane jasno da neće reagovati zbog suprotstavljenih unutrašnjih prioriteta, on ucenjuje agenciju da ga obuči kako bi sam pošao za teroristima.

Inače, Malek se pojavljuje u ostvarenju "Oppenheimer" Kristofera Nolana, a takođe je uključen u mini seriju o životu i karijeri Bastera Kitona.

Hoz, u međuvremenu, ima zavidnu rediteljsku biografiju pored prve sezone "Slow Horses" - takođe je radio na serijama "Black Mirror", "Raised By Wolves", "Penny Dreadful" i "Doctor Who", da spomenemo samo neke.

Ako "The Amateur" krene u produkciju, to bi bilo njegovo drugo bioskopsko ostvarenje, posle filma "One Life" sa Helenom Bonam Karter i Entonijem Hopkinsom, koji je u fazi post-produkcije.

 

Ostavite komentar