Kultura > Film/TV

"John Wick: Chapter 4" STIŽE U BIOSKOPE 24. marta, a poslednji trejler PRŠTI OD AKCIJE

Završni trejler za predstojeći akcioni film pojavio se na internetu i predstavio glavne igrače pre nego što stigne u svetske bioskope

Izvor: K1info

18/02/2023 > 12:44

podeli vest:

"John Wick: Chapter 4" STIŽE U BIOSKOPE 24. marta, a poslednji trejler PRŠTI OD AKCIJE
Foto: Youtube PrintScreen/Lionsgate Movies


Većina glavnih protagonista, kako poznatih tako i novih, dobili su svoj trenutak u trejleru koji traje minut i po. Bil Skarsgard kao Markiz deluje posebno preteće, kao i Doni Jen sa svojom umetnošću rukovanja mačevima u ulozi Kejna. Oni će nesumnjivo predstavljati dostojne protivnike naslovnom liku koji tumači Kijanu Rivs, ali trejler gledaocima takođe pruža uvid u likove Boverija Kinga i Vinstona koje igraju Lorens Fišburn i Ijan Mekšejn.

Reč je o okupljanu cele porodice Džona Vika, tako da trejler sadrži brojne zapanjujuće akcione sekvence. Želite da vidite pucnjavu i borbu prsa u prsa? A šta je sa sukobom usred gustog saobraćaja ili potere na konjima krajolikom iz vestern filmova? Trejler za najnoviji nastavak franšize ima sve. Uostalom, pogledajte kako Rivs upoznaje novog četvoronožnog prijatelja koji će mu se naći pri ruci kada je to najpotrebnije.

"John Wick: Chapter 4" dolazi u bioskope 24. marta, ali gledaoci ne treba da brinu kako bi ovo mogao da bude završetak Rivsove akcione sage jer je Lionsgate već potvrdio da je peti deo u pripremi.

 

Ostavite komentar